dTE Gorm den Gamle

Rejser

1-12 af 31 1 2 3

Journey Into Wonder


Berrill, N. J.

A history of opening up the World by the great voyages, told from a completely new angle, the natural historical.
  Pris: 129,00 DKK
Mere info

The Danish Naval Officer Frederik Ludvig Norden


Buhl, Marie-Louise - Erik Dal - Torben Holck Colding

Subtitle: His Travel in Egypt 1737-38 and His Voyage... I-II, Copenhagen 1755. With Plates by Marcus Tuscher. Three Chapters by Marie-Louise Buhl, Erik Dal and Torben Holck Colding. Illustrated with b/w facsimile plates of the original plates.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Christopher Columbus og de første Rejser til den nye Verden


Dodge, Stephen C.

Originaltitel: "Christopher Columbus and the First Voyages to the New World". Oversat fra amerikansk af Charlotte Grubb. Indledning af Michael Collins, førstepilot på Apollo 11. En populær fremstilling af Christopher Columbus' (1451-1506) fire rejser over Atlanten til den nye verden og mødet med de indfødte amerikanere, som han i troen på at være sejlet vestover til Indien, kaldte for indianere. Rigt illustreret i s/h og farver. Med Supplerende litteratur, Kronologi og Indeks bagest.
  Pris: 95,00 DKK
Mere info

Paa Menneskejagt i Junglen


Dyott, G. M.

Undertitel: Oplevelse i Brasiliens Urskove under Efterforskningen af den i 1925 forsvundne Oberst Fawcett-Ekspedition. Oversat fra engelsk efter "Man Hunting in the Jungle" af Asger Frydenlund.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Vestpå med Columbus. Rejsen der ændrede vort verdensbillede


Dyson, John (tekst) - Peter Christopher (fotos)

Originaltitel: "Westward with Columbus - Set sail on the voyage that changed the world". På dansk ved Ole Schierbeck. Kom med på opdagelse i historien med manden, der opdagede Amerika, hvorved verden aldrig mere blev den samme. Gennemillustreret i farver. Med ordliste og forslag til supplerende læsning bagest. I serien 'Haase /Madison Press'.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Dhaulagiri besejret


Eiselin, Max

Originaltitel: "Erfolg am Dhaulagiri". Oversat af Hagmund Hansen. Den utrolige beretning om den farefulde bestigning i 1960 af den utilgængelige, 8.222 m høje bjergtinde Dhaulagiri i Himalaya, udført af schweizeren Max Eiselin og hans modige trup på 14 trænede bjergbestigere. For første gang i bjergbestigningens historie indsattes et specialbygget, lille fly i kampen, som det lykkedes at lande på en gletscher, og for første gang nåede mennesker over 'dødszonen' (7.700 m) uden brug af iltmasker. Illustreret i s/h med fotoplancher fra originaludgaven. I serien 'Fremads Rejsebøger'.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

I Stanleys fodspor gennem Afrika. 100 år efter mødet med Livingstone


Falk-Rønne, Arne

En fantastisk skildring af en ekspedition igennem Afrika hundrede år efter Stanleys møde med Livingstone. Rigt illustreret med fotoplancher i s/h og farver. Med litteraturliste og register bagest. Arne Falk-Rønne (1920-1992) var dansk forfatter og globetrotter, navnlig kendt for sine mange rejsebøger.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Kannibalernes Ny Guinea


Falk-Rønne, Arne

En fantastisk skildring af Falk-Rønnes rejser ind i lidet kendte egne af Ny Guinea, hvor han bl.a. besøger Baliem-dalens dani-stammer og yali-folket samt efterfølgende opholder sig hos de frygtede hovedjægere kukukuku-krigerne. Illustreret med fotoplancher i farver. Arne Falk-Rønne (1920-1992) var dansk forfatter og globetrotter, navnlig kendt for sine mange rejsebøger.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Arktiske Jagter


Friis, Achton

Med illustrationer af Knud Kyhn. Forfatteren skildrer i denne bog nogle af sine mange (jagt)oplevelser på den skæbnesvangre Danmark-Ekspedition til Grønland (hvorfra Mylius-Erichsen, Høeg-Hagens og Jørgen Brønlund ikke vendte hjem). Skildringerne baserer sig på Friis' dagbogsoptegnelser fra ekspeditionen.
  Pris: 225,00 DKK
Mere info

Rejse uden kort


Greene, Graham

Originaltitel: "Journey Without Maps". På dansk ved Bendix Bech-Thostrup og Henning Pade. En spændende skildring af en rejse gennem 600 km uvejsom, ukortlagt jungle i Liberia, hvor djævletro, kannibalisme og menneskeofringer trives.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Jens Munk I-II (komplet)


Hansen, Thorkild

Jens Munk (1579-1628) var norsk-dansk søofficer, som af Chr. IV i 1619 blev sendt af sted for at finde søvejen til Indien gennem Nordvestpassagen. Han nåede til Hudsonbugten i Canada, hvor han og den 64 mand store besætning overvintrede ved Churchill-floden. Da foråret kom var kun tre mand i live, resten var døde af skørbug. Det lykkedes disse tre at komme tilbage til Norge, kun for at blive kastet i fængsel af lensmanden i Bergen for spild af kongens skibe og menneskeliv. Thorkild Hansen (1927-1989) giver den som kronikør i denne betagende beretning. Bind I indeholder første og anden del; bind II indeholder tredje og fjerde del.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Fra Havets Eventyrverden


Hass, Hans

Originaltitel: "Wir kommen aus dem Meer". En række spændende dykkerekspeditioner til Det røde Hav, Koralhavet, Atlanterhavet, Det karaibiske Hav og Stillehavet. Rigt illustreret med s/h fotoplancher. Østrigeren Hans Hass (f. 1919) var den første, der dykkede med finner, maske og selvforsynende åndingsapparat, ligesom han var den første undervandsfotograf. Først året efter udviklede Jacques Yves Cousteau og Emil Gagnan aqualungen. Hass var navnlig kendt for sine hajdokumentationer.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info
1-12 af 31 1 2 3
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: