dTE Gorm den Gamle

Religion - Teologi - Mystik etc.

1-12 af 33 1 2 3

Det dogmatiske værksted

10 radiosamtaler mellem: Johannes Aagaard, Jens Kristian Krarup, Mogens Hansen og Anders Laugesen m.fl.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Religionsvidenskabeligt Tidsskrift. Nr. 29. Oktober 1996

Indhold: Hellighed; Septuaginta; Jesus; Dæmonsprog; Etnicitet. Dette nummer indeholder desuden to anmeldelser. Tidskriftet redigeres af en blandet redaktion. With summaries in English.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Religionsvidenskabeligt Tidsskrift. Nr. 30. Marts 1997

Tema: Rent og urent. Dette nummer indeholder desuden indeks for numrene 21-30. Tidskriftet redigeres af en blandet redaktion. With summaries in English.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

De prægede et Folk


Arbin, Erik

En religionsfilosofisk og kristenforkyndende bog om verdens problemer og udfordringer anno 1945. Oversat fra svensk efter "De präglede eet folk" af Harald P. Madsen.
  Pris: 69,00 DKK
Mere info

Gerechtigkeit. Eine Lehre von den Grundgesetzen der Gesellschaftsordnung


Brunner, Emil

Ein Buch über gesellschaftliche Gerechtigkeit und Ungerechtigkeit in religiöser Perspektive. Emil Brunner (1889-1966) war schweizerischer Theologe.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Evangeliets Majestæt


Brøndsted, Holger

På én gang et kristendomshistorisk skrift og et indlæg i samfundsdebatten, som plæderer for en tilbagevenden til kristen moral som en vej ud af økonomisk, social og politisk krise.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Den grundtvigske Reformation


Bukh, Peder

Undertitel: Forkortet udgave af: Anders Nørgaard, Grundviganismen I-III. Ved Peder Bukh. Med noter og henvisninger samt navneliste bagest. Anders Nørgaard (1879-1943) var valgmenighedspræst, hvis opfattelse af Grundtvigs kristelige og folkelige indsats var, at den kunne sidestilles med Luthers, og at det grundtvigske er en videreførelse af det lutherske, en ny reformation.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Die Hauptfragen der Synoptikerkritik


Büchsel, Friedrich

Eine Auseinandersetzung mit R. Bultmann, M. Dibelius und ihren Vorgängern. Aus der Reihe 'Beiträge zur Förderung christlicher Theologie', 40 Band, 6. Heft.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Foran Muren. Frugter ved vintertid


Engberg, Poul

Omslag og vignetter af Sven Havsteen-Mikkelsen. Indhold: Foran muren ; Om at se med sine øren ; Poesien som livsledsager ; Poesien og historien ; Folkekirken og folketroen ; Folkeligheden ; Folkeligheden i Norden ; Folkeligheden i Sydslesvig ; Nu venter vi på kosakkerne og Helligånden ; Sangen har lysning.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Grundtvig mellem øst og vest. Mellem Sofia og Ratio


Engberg, Poul

En bog, som runder mange aspekter af Grundtvigs livssyn, kristenforståelse, overvejelser om folkeoplysning osv., og som ser ham som en brobygger, både politisk, kirkeligt og kulturelt, mellem øst og vest.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Den illegale kirke


Florin, Frits

I opposition mod den eksistentialistisk-individualistiske opfattelse af troen plæderer denne bog med udgangspunkt i Det ny Testamente for, at det karakteristiske for gudsforholdet udelukkende eksisterer formidlet i næstekærligheden.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Profeterne


Friis, Helmut

I stedet for at kommentere det indbyrdes forhold mellem profeterne i Det gamle Testamente, lader denne bogs forfatter hver figur fremstå som en selvstændig beretning. Fortællingerne om profeterne lyser derved op og bliver nærværende.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info
1-12 af 33 1 2 3
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: