dTE Gorm den Gamle

Samfund - Politik

Lederbladet. Meddelelser fra Dansk Ungdomssamvirke. 1. Aargang, 1941

Redaktion: Ib Gottlieb Petersen. Alle 12 numre af første årgangs blade samlet i ét bind. Illustreret i s/h. Under indtryk af besættelsestidens forhold dannedes i sommeren 1940 Dansk Ungdomssamvirke, med professor Hal Koch i spidsen for repræsentantskabet, som en paraplyorganisation for en lang række danske ungdomsforeninger. Formålet var at "fremme ungdommens vilje til danskhed og ansvarsbevidsthed over for fædrelandet", dvs. at skole ungdommen i demokratiets idéer (og dermed også at slutte op om regeringen og samarbejdspolitikken, hvorfor organisationens indflydelse efter aug. 1943 aftog).
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Lederbladet. Meddelelser fra Dansk Ungdomssamvirke. 2. Aargang, 1942

Redaktion: Ib Gottlieb Petersen. Alle 12 numre af anden årgangs blade samlet i ét bind. Illustreret i s/h. Under indtryk af besættelsestidens forhold dannedes i sommeren 1940 Dansk Ungdomssamvirke, med professor Hal Koch i spidsen for repræsentantskabet, som en paraplyorganisation for en lang række danske ungdomsforeninger. Formålet var at "fremme ungdommens vilje til danskhed og ansvarsbevidsthed over for fædrelandet", dvs. at skole ungdommen i demokratiets idéer (og dermed også at slutte op om regeringen og samarbejdspolitikken, hvorfor organisationens indflydelse efter aug. 1943 aftog).
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Håndbog i hemmelige selskaber


Bradley, Michael

Originaltitel: "The Secret Societies Handbook". Oversat til dansk af Charlotte Grubb. Illustreret i s/h og sepia. En bog, der giver et rystende indblik i nogle hemmelige magtstrukturer bag de verdensomspændende begivenheder, som påvirker vores allesammens fremtid. Indhold: Assassinerne ; Bilderberggruppen ; Bohemeklubben ; Romklubben ; The Council on Foreign Relations ; Essex-juntaen ; Frimurerne ; Det Gyldne Daggry ; Illuminaterne ; Tempelridderne ; Ku Klux Klan ; Mafiaen ; Majestic-12, Volieren og Akvariet ; Mensur ; Opus Dei ; Skull and Bones ; Sions Priorat ; Rosenkreuzerordenen ; Round Table ; Triaderne ; Den Trilaterale Kommission. Med register
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Økologisk intelligens. Den, der tænker sig om, lever bedre


Goleman, Daniel

Originaltitel: "Ecological Intelligence". På dansk ved Frank Robert Pedersen. En bog om forbrugermagt i forhold til at skabe bæredygtig udvikling. Økologisk intelligens betyder, at man er opmærksom på betydningen af sine indkøb, for på denne måde at påvirke virksomheder og producenter til at agere ansvarligt, hvad enten det drejer sig om miljø, arbejdsmiljø, forurening osv. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at gøre en målrettet indsats for at skabe en sundere verden for dem selv og deres børn og børnebørn. Med slutnoter, nyttige hjemmesider og indeks.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Ti år med 'Jyderne' - Jyder mod Overflødige Motorvejes historie, idégrundlag og resultater


Jensen, Svend Vestergaard & Frans Mattesen (Red.)

Dette er fortællingen om en forholdsvis lille, men ukuelig flok miljø- og kulturaktivister, for hvem det er lykkedes at sætte trafikpolitikken på dagsordenen på en anderledes måde.
  Pris: 69,00 DKK
Mere info

Scientology og erhvervslivet. WISE-rapporten: Scientologys totalitære koncept for økonomi og politik


Potthoff, Norbert J.

Oversat fra tysk af IKON Sønderjylland. Bogens forfatter, selv tidligere scientolog, beskriver bevægelsens taktik og kritiserer skarpt dens mål og metoder. Illustreret i s/h. Med ordliste.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

VS efter niende kongres


Venstresocialisterne (udg. af)

Indeholder forord, HB-beretning, kapitler om den internationale situation samt årsprogram for VS. Sparsomt illustrereti s/h.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: