dTE Gorm den Gamle

Teknik - Håndværk - Transport

Håndbog i grafisk produktion


Brinch, Ole

En grundig indføring i den grafiske produktions mange aspekter.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Grafisk håndbog


Campbell, Alastair

En grundig introduktion til designprocessen velegnet for begynderen, såvel som for den erfarne designer, som lige behøver en repetition af grundlæggende teknikker. Bogen er også anvendelig som opslagsværk for hurtige oplysninger om farveskalaer, manuskriptberegningstabeller osv. Oversat fra engelsk efter "The Designer's Handbook" af Elise Nonbo.
  Pris: 99,00 DKK
Mere info

Serigrafi


Ponsaing, Eli

Serigrafi er i sin teknik den enkleste af alle trykarter. Med et minimum af udstyr er det muligt at fremstille meget krævende arbejder. Denne bog gennemgår redskaber og de manuelle teknikker. Den henvender sig både til kunstneren, som vil trykke f.eks. skilte og plakater, og til fritidsgrafikeren. Rigt illustreret i s/h og farver.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Den satstekniske udvikling fra 1440 til 1983


Reimer, Eli

"Fra bogstaverne på blytyperne som Johannes Gutenberg støbte i sit håndstøbeapparat til de digitaliserede bogstaver, tegn og billeder tegnet med lys i de computerstyrede designsystemer". Fortalt i notater, samlet bearbejdet og arrangeret i kronologisk orden fra 1440 til 1983. Illustreret i s/h.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Det typografiske design


Reimer, Eli

En lille bog, som dels forfølger udviklingen i det typografiske system, dels beskriver den systematik, som er nødvendig for at kunne sætte mål på satsformater, bestemme størrelser og afstande samt håndtere sidernes layout. I serien Designbiblioteket redigeret af Per Mollerup.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Gør det selv - Grafisk design


Walton, Roger m.fl.

Originaltitel: Do-it-yourself Graphic Design. Oversat fra engelsk af Elise Norsbo. Rigt illustreret i s/h og farver. En bog, som trin-for-trin gennemgår design, tekstopsætning, illustration og opklæbning - fra skitsering af en idé frem til det færdige resultat. Med stikordsregister.
  Pris: 68,00 DKK
Mere info

Lærebog i QuarkXPress (1 og 2, to bd.)


Ziegler, Niels Bøje

To lærebøger inden for grafisk kommunikation med indlagte disketter om desktop-publishingprogrammet QaurkXPress. Ill. i hhv. s/h og s/h og farver.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Lærebog i QuarkXPress (1 og 2, to bd.)


Ziegler, Niels Bøje

To omfattende lærebøger inden for grafisk kommunikation og design med udgangspunkt i desktop-publishingprogrammet QaurkXPress. Rigt illustreret i s/h og farver. Med registre i begge bind
  Pris: 125,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: