dTE Gorm den Gamle

Leksika - Opslagsværker etc.

Kunstordbog


Broby-Johansen, R.

Med tegninger af Ebbe Sunesen. Med over 6000 fagudtryk fra billedkunst, arkitektur, kunsthåndværk, klædedragter, folkekunst og arkæologi. Altsammen suppleret med over 1000 tegninger. En bog, som kan anvendes ikke blot i forbindelse med læsning, men også på ekskursioner.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Perspektiv. Det historiske forløb. Teori og teknik (omslagstitel)


Cole, Alison

Bogen er blevet til i samarbejde med The National Gallery i London. Den fortæller perspektivets historie og viser, hvordan man gennem tiderne har forsøgt at gengive den rummelige fornemmelse på en plan flade. Bogens mange eksempler er hentet hos nogle af kunsthistoriens store mestre, og de forskellige teorier tydeliggøres i diagrammer og modeller, som også kan være til inspiration for den, der selv tegner og maler. Gennemillustreret, hovedsageligt i farver. Med ordliste og register bagest. I serien 'Høst Atelier'.
  Pris: 95,00 DKK
Mere info

Kunstleksikon - nøglen til det 20. århundredes kunst, arkitektur og design


Dempsey, Amy

Dansk udgave ved Torben Christensen. Originalens titel: "Styles, Schools and Movements. An Encyclopaedic Guide to Modern Art".
  Pris: 140,00 DKK
Mere info

Symboler i abstrakt kunst


Petersen, Vilh. Bjerke

En introduktion til forståelsen af det abstrakte billedsymbolske sprog. Udkom første gang i 1933. Illustreret med s/h tegninger. Med fortegnelse over Bjerke Petersen arkiv.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Kunstsamlerens ABC


Serner, Gertrud

Originaltitel: "Konstköparens A B C". Dansk bearbejdelse ved Lars Rostrup Bøyesen. Illustreret i s/h. Med fortegnelse over fagudtryk og vigtige stikord.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: