dTE Gorm den Gamle

Pædagogik - Undervisning etc.

1-12 af 23 1 2

Kunsten at flytte bjerge. Nye veje i det forebyggende arbejde med børn og unge


Andersen, Tage & Monica C. Madsen

En antologi, som samler en lang række konkrete eksempler på, at det via kulturelle aktiviteter for udsatte børn og unge, er lettere at bane nye veje og udvikle nye metoder i det forebyggende arbejde. Bogen er fyldt med inspiration og gode råd til alle, der ønsker at gøre tingene på andre måder og med et andet sigte.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Forældrenes Bog. En Redegørelse til Forældre for Barnets Opdragelse og Pleje


Bang, Einar

Med Forord af Professor N. A. Larsen (Undervisningsministeriets Raadgiver i Skolesager).
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Forældreuddannelse. Problemer - Konflikter - Løsninger


Gordon, Thomas

Originaltitel: "P.E.T. Parent Effectiveness Training". Oversat fra amerikansk og bearbejdet til danske forhold af Birgit Kragh. At opdrage sine børn godt er en af livets sværeste opgaver. Psykologen Thomas Gordon præsenterer i denne bog en metode, som kan lære forældre at leve bedre sammen med deres børn. Metodens tre hovedpunkter er: 1) Aktiv lytning, 2) Klare jeg-budskaber og 3) Konfliktløsning på en måde, så begge parter vinder. I 'Valbygård-serien'.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Knudeprojektet. Analyse og vurdering af relationsbehandling


Hansen, Mette

En bog om Knude-modellen som både et dagbehandlingstilbud og en hensigtsmæssig indsats overfor forældre og børn med problemer. Knuden som behandlingsinstitution hviler på tre af hinanden afhængige præmisser, nemlig relationsbehandling, forældreinvolvering og supervision. Denne bog søger dels at samle de hidtidige erfaringer, dels at vurdere modellens holdbarhed.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Hvad skal man med børn?


Haxthausen, Tørk

Tegnnger af Ulla Paul. En bog, som dels tager læseren med på en rejse i tid og rum - til Danmark i 1930'erne og til Østafrika i 1980'erne - dels viser, at den opdragelse, der betyder noget, er det enkelte barn og menneskes selvopdragelse. Når børn har ansvar for sig selv, opdrager de sig selv og hinanden. Alt hvad voksne kan give dem er plads og gode grunde til, at de er blevet født.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Socialpædagogiske Tekster 3. Fra totalinstitution til selvforvaltning - åndsvage i udvikling


Holm, Per & Birger Perlt (red.)

En antologi, som gør status over de senere års kvalitative forandringer på en række centrale arbejdsfelter i relation til psykisk udviklingshæmning.
  Pris: 59,00 DKK
Mere info

"Curling-forældre" & "service-børn". Debat om vort nye børnesyn


Hougaard, Bent

En lille bog, som sætter vores børnesyn til debat. Hovedsynspunktet er, at bestræbelserne på at gøre livet så godt som muligt for børnene, betales tilbage med mangel på respekt (og i sidste ende gør børnene uselvstændige).
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Pisken eller guleroden? - om kunsten at opdrage børn fra 2 til 7 år


Hougaard, Bent

En nyttig, letlæst lille bog om opdragelse i praksis. Illustreret med tegninger af Karen M. Rosenkilde.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

"Til lykke" - børneliv i SFO og skole


Hviid, Pernille

En midtvejsrapport for et ph.d.-studie og en undersøgelse af de 6-10-åriges udformning af liv i skole og fritidsinstitution. Illustreret i s/h med tegninger af Olivia (9 år) og Frederik (10 år). Med litteraturliste.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Dit kompetente barn. På vej mod et nyt værdigrundlag for familien


Juul, Jesper

Som erfaren familieterapeut fremlægger forfatteren et nyt værdigrundlag for samværet og samspillet i familien, byggende på ligeværdighed og gensidighed mellem børn og voksne. Bogen er en håndsrækning til alle forældre, som ønsker at blive bedre i stand til at fortolke deres barn.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Smil vi skal spise - børnefamiliens måltider


Juul, Jesper

Skrevet med hjertevarme og humor er her bogen for forældre og andre, som vil inspireres til at øge værdien af de daglige måltider med børnene, uanset om ungerne er teenagere, helt små eller midt i mellem. Illustreret med vignetter af Michala C. Bendixen.
  Pris: 48,00 DKK
Mere info

Hvor skal vi hen?


Knudsen, Hannibal og Niels Mors (red.)

Årbog om udvikling og uddannelse. 1. årg. En antologi med en samling artikler om pædagisk udviklingsarbejede i Århus Amt, som beskriver mangfoldigheden og bredden i arbejdet. Bogen henvender sig navnlig til institutioner, uddannelsessteder, forvaltninger og andre, der har brug for viden, oversigt og inspiaration.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info
1-12 af 23 1 2
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: