dTE Gorm den Gamle

Pædagogik - Undervisning etc.

Forfatterhåndbogen. Faglitteratur


Dreibek, Finn

En bog, som kort og præcist fortæller om alt det, man skal tage i betragtning, når man ønsker at skrive faglitteratur og undgå de mange faldgruber, som både begynderen og den mere øvede let falder i. Bogen kommer ind på: Research, disposition, illustrationer, sprog, bearbejdning af manuskript, korrekturlæsning og meget andet. Med litteraturliste og stikordsregister. I serien 'Skriv selv bedre'.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Forfatterhåndbogen. Lyrik og festsange


Dreibek, Finn

En bog, som kort og præcist fortæller om alt det, man skal tage i betragtning, når man ønsker at skrive lyrik og festsange og undgå de mange faldgruber, som både begynderen og den mere øvede let falder i. Bogen kommer ind på: rytme, rim, ordstilling, stilbrud, festsange og melodivalg, digttyper og meget andet. Med litteraturliste og stikordsregister. I serien 'Skriv selv bedre'.
  Pris: 55,00 DKK
Mere info

Talerteknik. Lærebog for talerkursus


Pedersen, Lars

Enhver, som skal tage ordet ved et selskab eller i en forsamling, kan have glæde af denne lille, instruktive bog om kunsten at påvirke. Den rummer regler og tips og en mængde eksempler, som sammen med Fr. Brammings morsomme tegninger hjælper den talende (og dermed også tilhørende). Med personregister og litteraturliste.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

At skrive historier


Tverskov, Eva

En bog fyldt med inspiration og øvelser til at komme i gang med at skrive, både hvad angår idéudvikling, skriveteknikker og meget andet. Desuden fortæller professionelle forfattere om deres erfaringer med at udvikle og skrive historier.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Studieteknik


Wright, G. G. Neill

Enhver som ønsker det, kan benytte bogens anvisninger til at forbedre sine læse- og studievaner. Bogen inddrager forståelse af læreprocessen, de fysiske forudsætninger for lærdomstilegnelse, indøvelse af læsehastighed og notatteknik og meget andet. Oversat fra engelsk af Povl Frejlev. I Hassings Håndbøgers 'Lær selv'-serie.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: