dTE Gorm den Gamle

Organisationer - Erhverv

1-12 af 23 1 2

Organisationsteori. Struktur, kultur, processer


Bakka, Jørgen Frode & Egil Fivelsdal

En lærebog i organisationsteori, skrevet med henblik på handelshøjskolernes introduktionskurser i organisation på HD- og HA-studierne. Kan dog sagtens læses af andre interesserede. Illustreret med tabeller og figurer i s/h.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Forandringsledelse - kommunikation, adfærd og samarbejde


Bendix, Jan og Ole Steen Andersen

En bog om forandringsledelse, som beskriver, hvordan der kan opnås reelle resultater i forandringsprojekter, ikke mindst ved brug af de rette værktøjer til organisationsanalyse og metoder til gennemførelse. Med bilag samt stikordsregister.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Scor kassen ved lønforhandling ... Sådan får du mere i løn


Busk, Carsten Kjær

En nyttig bog om forhandlingens mange facetter, med fokus på det forberedende arbejde, som er hele fundamentet for en forhandling. Desuden om selve forhandlingen, om evaluering og forberedelse af næste forløb. Illustreret i s/h og farver med tabeller og figurerer. Med litteraturliste.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Ledelse i forandring 1969-85. Udvalg af Steen Danø's artikler og retningslinier


Danø, Steen

Under redaktion af Kirsten Helle Pedersen. En bog af en af Danmarks markante erhvervsledere, Steen Danø (1933-1998), som giver et repræsentativt billede af de mange aspekter ved virksomhedsledelse i praksis.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Der er kun én vej - En bog om kvalitetsfyldt lederskab


Færge, Carsten

En bog, som med mange eksemplar giver konkret inspiration til procesorienteret ledelse, dvs. hvordan man enkelt kan gennemføre forbedringstiltag i organisationen, der involverer mennesker.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Håndbold og ledelse - ni forskellige fortællinger


Gottlieb, Troels

En bog om (erhvervs)psykologi og coaching. Indhold: Søren Herskind: Den kommende træner. Ole Damgaard: Den fritstillede træner. Arne Buch: Klubdirektøren. Jan Pytlick: Træneren. Bo Spellerberg: Spilleren i Danmark. Lars Jørgensen: Spilleren i Spanien. Erik Veje Rasmussen: Træneren der var topspiller. Camilla Andersen: Spilleren der blev erhvervsleder. Karen Schultz: Den sportsfascinerede leder.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Frekvensstudier


Gudnason, C. H.

For at ledelsen kan disponere rigtigt, må den have det rette grundlag at gøre det på. Det hjælper denne bog med. Inden for en række områder har frekvensstudier vist sig at være et nyttigt og hensigtsmæssigt hjælpemiddel til analyse og løsning af en række industrielle problemer, hvad enten det drejer sig om arbejdsstudieteknikker, kapacitetsundersøgelser, udnyttelsesgrad eller transport- og lagerundersøgelser. Illustreret i s/h med tegninger, fotos, grafer, figurer, tabeller osv. Med appendix, binominalfordeling, litteraturfortegnelse og register. Udgivet på foranledning af Industriraadets Rationaliseringskursus.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Coaching for ledere


Hansen, Jens

Undertitel: "Coaching på arbejdspladsen. Coaching for ledere med personaleansvar". På én gang en hurtig tilgængelig håndbog til at få idéer om små og store opgaver i en leders hverdag og en 'sparringspartner' i lederens egen udvikling som coach.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Virksomhedsorganisation. 2. udgave


Hansen, Kai & Asbjørn Heide

En lærebog beregnet for undervisningen i faget Virksomhedsorganisation ved erhvervskolernes merkonom- og teknonomkurser. Kan dog sagtens læses af alle med interesse for emnet.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Organisation og Forandring - den lærende organisation


Hein-Sørensen, Tune

Hvad er den lærende organisation? Hvorfor taler alle om den? Hvilke fordele giver den? Hvor og hvordan implementeres den? Disse og mange andre spørgsmål giver bogen svar på gennem en række praktiske eksempler, teori og metoder, som alle kan tjene til omsættelse i det konkrete. Forfatteren er uddannet civilingeniør, HD og managementkonsulent.
  Pris: 130,00 DKK
Mere info

Den dynamiske virksomhed. Kultur og strategi i informationsalderen


Hickman, Craig R. & Michael A. Silva

I denne bog fremsættes rationelle og visionære forslag til, hvordan virksomheden kan rustes mod de udfordringer, som følger af den teknologiske udvikling. Med bogen i hånden kan man analysere sin virksomheds muligheder, motivere sine medarbejdere, reagere positivt på forandringer i og uden for firmaet, opstille langsigtede mål og gennemføre dem samt ændre en krise til en stor chance.
  Pris: 69,00 DKK
Mere info

Ledelse og kvalitet


Hildebrandt, Steen

Kvalitet er nøgleordet i såvel private som offentlige virksomheder og organisationer. Denne bog graver dybere end mange andre ned i virksomhedskulturen og giver anvisninger på, hvordan den enkelte virksomhed vil være i stand til at tilrettelægge sit eget kvalitetsarbejde. Med noter og litteraturliste.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info
1-12 af 23 1 2
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: