dTE Gorm den Gamle

Organisationer - Erhverv

International markedsføring


Andersen, Finn Rolighed - Kurt Jepsen - Peter Schmalz - Thomas Trojel

En bog specielt udarbejdet til undervisningen i International markedsføring på uddannelsen Markedsføringsøkonom. Med litteraturliste og stikordsregister.
  Pris: 135,00 DKK
Mere info

Regnskabsbaseret Virksomhedsanalyse - håndbog for regnskabsbrugere


Clausen, Dennis

Få styr på, hvordan man aflæser og analyserer virksomheders regnskaber. Indeholder bl.a. et tidsbesparende analyseværktøj lige til at bruge i praksis.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Salg på tryk. "Scientific Advertising"


Hopkins, Claude

Oversættelse og dansk bearbejdelse ved Paul C. Olrik. Introduktion og kommentarer ved Alfred Politz. Klassikeren, som tekstforfatteren og reklamepioneren Claude Hopkins (1866-1932) oprindelig skrev i 1923, er så fyldt med forståelse for de grundlæggende principper og eksempler på virkelighedsbetonet og effektiv reklame, at den i vid udstrækning stadig gælder, navnlig for direkte marketing. For første gang foreligger den i bogform på dansk.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Trends til tiden! En bog om trendforskning, tidstilpasning og produktudvikling


Jakobsen, Poul Erik

Det første danske forsøg på at beskrive en ny vinkel på produktudvikling og trendforskning. Bogen inddrager elementer fra mange klassiske researchmetoder og prøver at skabe en mere helhedsorienteret arbejdsmetode, hvor analyse og intuition er i balance. Overhovedet er bogens tese, at begrebet intuition undertrykkes i moderne produktudvikling og markedsføring, hvor alle nye idéer skal dokumenteres og bevises inden lancering. Målet er her at vise, at intuition og kreativitet udgør et stærkt alternativ til traditionelle analytiske idégenereringsmetoder. Illustreret i s/h og farver.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Praktisk Bogføring


Jørgensen, Arne og Emil Pedersen

En bog, som giver et grundlæggende indblik i en virksomheds regnskabsføring. Navnlig til brug for undervisningen af tillidsmænd.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Hirschsprungs Handelshaandbog


Thalbitzer, Carl (Red.)

Håndbogen og standardværket for enhver forretningsmand.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: