dTE Gorm den Gamle

Historie

1-12 af 26 1 2 3

Vor Flaade i Fortid og Nutid I-II (to bd.)


Barfod, Halfdan

Det klassiske værk om den dansk flåde.
  Pris: 375,00 DKK
Mere info

Hitler's Naval War


Bekker, Cajus

A comprehensive account of the Second World War at sea from the German point of view. Translated from German by Frank Ziegler. Original title: "Verdammte See".
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

U-både gennem 75 år. Det danske Ubådsvåben 1909-1984


Bjerg, Hans Chr. - Hans Chr. Dahlerup Koch - P. B. Nielsen

Med baggrund i Det Danske Ubådsvåbens 75-års jubilæum beretter denne bog om ubådsvåbnets udvikling - ikke mindst under de to verdenskrige og tiden derefter. Illustreret i s/h med tegninger og fotoplancher. Med data for danske ubåde og litteraturliste bagest.
  Pris: 110,00 DKK
Mere info

Admiral Lord Nelson og Peter Willemoes


Bruun, Chr.

En lille bog, som undersøger personalhistoriske aspekter af Slaget på Reden i 1801. Var det måske i virkeligheden Jochum Nicolai Müller, som Lord Nelson berømmede, og ikke Peter Willemoes? Det forsøger denne fremstilling at give et svar på.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Linieskibet Holsten 1772-1814. En kulturhistorisk studie af et dansk orlogsskib


Frantzen, Ole L. (red.)

En række artikler om linieskibet 'Holsten' samlet i bogform. Rigt illustreret i s/h med fotos og tegninger. Med otte bilag. I serien 'Marinehistorisk skrift', nr. 21.
  Pris: 150,00 DKK
Mere info

Mytteret på bounty


Gregersen, Hans

En lettilgængelig bog om baggrunden for HMS Bountys sejlads mod Tahiti i 1787, om rejsen, livet ombord, opholdet på Tahiti, mytteriet, mytteristernes, kaptajnens og hans tilhængeres skæbne samt årsagen til mytteriet. Bogen rummer uddrag fra logbog, dagbog og breve. Illustreret i s/h og farver med fotos, tegninger og kortskitser. Med ordforklaringer og litteraturliste. Bogen henvender sig navnlig til unge, men alle kan med udbytte læse med. I serien 'Mammut'.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Fanø i sejlskibstiden - et overblik


Hahn-Pedersen, Morten

Et bidrag til vestjysk søfarts historie, særlig Fanøs, som nåede sin største udbredelse i årtierne omkring år 1900, og som også indbefattede de såkaldte fuldskibe. Rigt illustreret i s/h og farver. Med litteraturliste. I serien 'Fiskeri- og søfartsmuseets temahæfter', nr. 1.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Submarines. Real Life Storiews From the Deep


Hall, Keith

The author, being an ex-submariner in Britain's nuclear submarine fleet, tells the story of life aboard submarines from the earliest days to the present time. Richly illustrated in black-and-white.
  Pris: 110,00 DKK
Mere info

De to hvide Nationer. En tysk søofficers Erindringer


Hase, Georg von

En beskrivelse af det store tysk-engelske søslag ud for Skagerak (Jylland) under 1. verdenskrig, hvor forfatteren deltog som ildleder på slagkrydseren "Derfflinger". Oversat fra tysk efter "Skagerak" af kommandørkaptajn H. A. Ø. Bistrup.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Da der kom flotte sejlere i Aarhus Havn


Hjernøe, C. A.

10 beretninger om 10 sejlskibe, som har haft kontakt med Århus Havn, og andre små fortællinger fra havnen før i tiden. Rigt illustreret i s/h med tegninger og fotos.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Maritime minder fra Fanø


Holm-Petersen, F.

En bog om Fanøs store sejlskibstid, ca. 1850 til 1914. Rigt illustreret med s/h fotos. Tredje bind i serien 'Maritime Minder'.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Maritime minder fra Grønlandsfarten


Holm-Petersen, F.

En bog om sejladsen på Grønland, som langt op i tiden hovedsageligt blev opretholdt med træbyggede skibe helt eller delvist med sejlfremføring. Rigt illustreret med s/h fotos. Fjerde bind i serien 'Maritime Minder'.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info
1-12 af 26 1 2 3
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: