dTE Gorm den Gamle

Krop og sind

Skønne ansigter. Makeup og styling


Bergholdt, Bibbi

En bog, som giver dig retninglinjer for valg af cremer, pudder, farver, mascara, pleje, kort sagt alle de elementer, som hjælper dig til at se dejlig og frisk ud hele dagen - og aftenen. Bogen viser med smukke fotografier og illustrede tegninger, hvordan man lægger makeup, ligesom den indeholder fotos af de medvirkende kvinder før og efter styling.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Liv og stil - Ansigtspleje


Campsie, Jane - Chris Craymer

En lille bog, som giver enkle og naturlige råd om pasning og pleje af ansigtet. Den er en inspirationskilde til opnåelse af tidløs skønhed gennem sin vejledning om, hvordan man altid kan tage sig bedst ud og dermed føle sig godt tilpas. Rigt illustreret med fotos i s/h og farver. Med register. Oversat fra engelsk af Erik Egholm. I serien 'Liv og stil'.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Liv og stil - Badning


Campsie, Jane - Chris Craymer

En lille bog, som omhandler alle badningens aspekter. Fyldt med alverdens badetips fortæller den om, hvordan man i badekarret eller under bruseren kan blive den travle hverdags bekymringer og stress kvit. Rigt illustreret med fotos i s/h og farver. Med register. Oversat fra engelsk af Erik Egholm. I serien 'Liv og stil'.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Skøn og frisk


Enander, Barbara

Skønhed kommer indefra. Men den kan understreges, som denne bog giver en mængde gode råd og anvisninger om og på: Pleje af hår og hud, farve og fantasi i din make-up, sund levevis, solbrun på den rigtige måde, tøjstil osv. Rigt illustreret med tegninger og fotos i farver. Oversat af Christian Dahlerup Koch.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Fup og fakta om hudpleje og makeup


Holsti, Litsie

En bog, som dels klarer begreberne, dels forklarer, hvordan man med viden og forståelse for hudens behov kan passe den, så huden altid er ren, glat og sund. Med instruktive tabeller og illustrationer i farver af Karin Hoffmann.
  Pris: 45,00 DKK
Mere info

Plej dig selv


Kvarts, Yum

Under medvirken af Tage Voss og Sigrid Rasmussen. Bogen rummer trin for trin anvisninger på dagligdags, personlig pleje af kroppen. Blandt de mange emner, som behandles er: Hvordan man får et sundt og levende hår, hvordan man lægger en naturlig make-up, hvordan man selv kan lave cremer og lotions uden tilsætningsstoffer.
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Stor og dejlig


Olds, Ruthane

Dansk udgve ved Tabita Wulff efter "Big & Beautiful". En bog, der gør store piger flotte, selvsikre og aktive. Den forkaster slankepulveret og fortæller den frodige kvinde, hvordan hun kan leve en dejlig tilværelse. Bogen giver vejledning i smart tøj, make-up og hårpleje og idéer til 'løse linier'. Gennemillustreret med s/h tegninger og farvefotos. Med register.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Kort sagt TJEKKET. Cosmopolitan's helse og skønhedshåndbog


Painell, Chrissie (red.)

En årstid-for-årstid guide - fuld af facts og gode råd.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Nem og naturlig makeup


Tromborg, Marianne

Bogens forfatter er professionel makeup-artist, og hun giver gode råd om, hvordan man ved hjælp af hudpleje og makeup kan få et naturligt smukt udseende. Bogen indeholder bl.a. afsnit om hudpleje, foundation, øjenmakeup, læber og kinder, aldersrelevant makeup samt div. gode råd til et sundt og smukt ydre. Rigt illustreret med fotos i s/h og farver.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: