dTE Gorm den Gamle

Krop og sind

1-12 af 43 1 2 3 4

Ananga Ranga

Oversat efter den franske udgave af Ole J. Kragh. En af Indiens litteraturs betydelige elskovsvejledninger, formentlig forfattet i senmiddelalderen. En lærebog, hvor alt er beskrevet frimodigt, med oprigtig naturlighed og saglighed. Illustreret i s/h.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Gift og skilt. Scener fra ægteskab og skilsmisse


Alvarez, A.

Med åbenhjertigt udgangspunkt i egne erfaringer bevæger forfatteren sig ud i en række beskrivelser af både ægteskabets og skilsmissens nuværende status samt giver en historisk, litterær gennemgang af skilsmissen.
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Red dit parforhold - før det kommer i krise


Andersen, Mette G.

En selvhjælpsbog med øvelser til at styrke kærligheden i et parforhold. Indeholder en blanding af almindelige, fornuftige råd, øvelser med plads til noter og eksempler fra terapi. Bogen berører en lang række emner, bl.a.: sygdom, børn, svigerforældre, sidespring og økonomi.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Til sygdom os skiller


Binau, Susan og Allan

Med forord af Emilie van Hauen. En række beretninger om forskellige pars oplevelser, når den ene part bliver ramt af sygdom, hvor kærligheden bliver sat på en alvorlig prøve og kan overskygge kampen mod sygdommen. Bogen sætter fokus på en række emner som afmagt, sorg, angst, ubalance og nye rollefordelinger i parforholdet samt på tabubelagte emner som sex, skyld og skam.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Umoralske opstød. 15 debatindlæg om s/m, pornografi og nypuritanisme


Bjarnov, Dorte-Maria (red.)

En debatbog om hvis seksualitet og definition på samme, der er den politisk korrekte.
  Pris: 69,00 DKK
Mere info

Kærlighedslivet og Personligheden


Bjørkquist, Manfred

En bog om kærlighedslivets problemer for tidens ungdom med udgangspunkt i forskellige epokers opfattelser. Aut. oversættelse fra svensk efter "Eros og och personligheden" ved Carl Johansen.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Kærlighedens og Seksuallivets Tao. Den gamle kinesiske vej til sanselig lykke


Chang, Jolan

Oversat fra amerikansk efter "The Tao of Love and Sex" af Claus Bech. Forord og efterskrift af Joseph Needham. En sammenhængende fremstilling af den gamle taoistiske opfattelse af den seksuelle kærlighed som en kosmisk kraft og et middel til helbredelse af alle områder. Illustreret med gengivelser af gamle kinesiske illustrationer. Med litteraturfortegnelser bagest.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Den ny Kærlighedens glæder


Comfort, Alex

Oversat fra engelsk efter "The New Joy of Sex" af Birthe Lundsgaad. En væsentlig opdateret efterfølger til "The Joy of Sex" fra 1972 (Dansk: "Kærlighedens glæder, 1974).
  Pris: 129,00 DKK
Mere info

Kærlighedens glæder - En bog om kunsten at elske


Comfort, Alex

Med ill. af Charles Raymond og Christopher Foss. Dette er en oversættelse af "The Joy of Sex" ved Mogens Boisen.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

The Marriage Guide


Devereux, G. R. M.

Including the Language of Love as expressed in Flowers, Fans, Precious Stones, Stamps, etc.; How to read the Lover's Character in the Face, Hands, Head, Handwriting, etc.; with much other valuable information for the guidance of those contemplating matrimony.
  Pris: 449,00 DKK
Mere info

Dit indre spejl. Seksualitet og selvværd


Dickson, Anne

En brugsbog om kvinders seksualitet og selvværd. Anne Dickson (født 1946) er engelsk psykolog. Oversat efter "The Mirror Within" af Charlotte Pietsch.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Gifte mænd er de bedste elskere


Dickson, Ruth

Originaltitel: "Married Men Makes the Best Lovers". På dansk ved Maria Marcus. En brugsanvisning på hvordan man som kvinde finder, fastholder og bliver af med igen sin gifte elsker. Indhold: Hvorfor Deres elsker bør være gift ; Hvordan De vælger Deres gifte elsker ; Grundregler for Dem... og for ham ; Vogt Dem for ægtestanden ; De og hans kone ; Deres fortrolige ; Deres elsker og Deres børn ; De andre mænd i Deres liv ; Ægteskabsbrud i almindelighed ... De i særdeleshed ; Afslutningen ; spørgsmål og svar.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info
1-12 af 43 1 2 3 4
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: