dTE Gorm den Gamle

Krop og sind

1-12 af 21 1 2

Smaa Børn er ogsaa Mennesker


Aldrich, Mary og C. Anderson

En bog, som redegør for samspillet mellem det lille barns psykiske og fysiske udvikling. Oversat fra amerikansk efter "Babies Are Human Beings" af Aase Myhr-Frederiksen.
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Gyldendals bog om småbørn


Andersen, Flemming & Carl-Jørgen Bindslev (red.)

En bog med megen nyttig og faktuel viden, som har det normale 0-6 årige barn i centrum. En bog, som bygger på princippet "tænk selv", snarere end på princippet "gør sådan".
  Pris: 95,00 DKK
Mere info

Gravid - naturligvis. Velvære fra undfangelse til fødsel


Balaskas, Janet

En praktisk guide til ernæring, livsstil og selvhjælp gennem graviditeten. Med en lang række emner og behandlingsmetoder. Illustreret med tegninger og fotos i farver
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Som barnet opfatter verden


Bower, Tom

Mange tror, at det nyfødte barn så godt som intet kan opfatte med synet og hørelsen. Ny forsking har imidlertid vist, at mennesker fødes med et overraskende og velorganiseret opfatteapparat. Bogens forfatter, der er lektor i psykologi ved University of Edinburgh, har undersøgt, hvorledes børn gennem kulturel, intellektuel og fysisk proces udvikler sig. Oversat fra engelsk efter "The Perceptual World of the Child" af Eva Østergaard. I serien "Barnet under udvikling".
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Pasning af børn


Dalmark, Charlotte

En vejledning for kost, ernæring, kropspleje osv. Charlotte Dalmark (1877-1959) var dansk læge.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Fortvivlelse og trøst


Dunn, Judy

Hvorfor græder det lille barn? Hvad forårsager denne gråd, og hvad trøster det i de første levedage? Og er det det samme, som gør sig gældende, når barnet er 18 måneder gammelt? Forfatteren, der er psykolog og zoolog fra University of Cambridge, viser hvordan forskningen inden for fortvivlelse og trøst er begyndt at give svar på disse vigtige spørgsmål. Oversat fra engelsk efter "Distress and Comfort" af Andreas Bonnevie. I serien "Barnet under udvikling".
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Adoption fra a-z


Elley, Kirsten

En bog fyldt med råd til kommende og nuværende adoptivforældre om tiden før, under og efter en adoption. Med portrætter af fem adoptivfamilier og med bidrag af psykologer og terapeuter om spørgsmål af praktisk, etisk og følelsesmæssig art. Endvidere orientering om orlovsordninger, juridiske forhold, adresser og links. Illustreret i s/h.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Livet efter fødslen. Hvad selv dine venner ikke vil fortælle dig om moderskab


Figes, Kate

En ærlig bog om modeskab, som hjælper kvinder til at forstå de radikale og pludselige ændringer på godt og ondt, der sker, når man bliver mor. På baggrund af interviews med kvinder om deres oplevelser samt lægelige, sociologiske og historiske undersøgelser, behandler bogen de fysiske, emotionelle, sociale og seksuelle forandringer, som indtræffer i de første år med barn. En bog til alle nybagte mødre (og fædre. Med appendices.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Komma's bog om Babymassage


Nielsen, Anni Løth

Babymassage er en enestående chance for at knytte en tæt og kærlig forbindelse til den nyfødte. Denne bog viser i instruktiv tekst og med mange s/h fotos, hvordan du med massage kan få den lille til at slappe af og blive rolig og harmonisk.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Det sunde Barn og dets Forældre


Nørvig, Anne Marie

Undertitel: En Oversigt over Barnets sociale og biologiske Behov. Kap. XII af Hans Brøchner.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Sov igennem uden gråd. Hvordan du nænsomt hjælper dit lille barn til at sove igennem


Pantley, Elisabeth

Originaltitel: "The No-Cry Sleep Solution". Oversat af Ellen Strandgaard. Indhold: Ti trin til at få dit barn til at sove igennem (Lav et sikkerhedscheck ; Grundlæggende fakta om søvn ; Lav søvnskemaerne ; Tilbageblik og valg af metoder ; Lav din personlige søvnplan ; Følg planen i ti dage ; Udfyld et skema hver tiende dag ; Analyser resultatet ; Følg planen i endnu ti dage ; Udfyld et skema, analyser resultatet og revider din plan om nødvendigt hver tiende dag) ; Lad os tale om dig (Barnet sover, omsider!, men det gør du ikke ; Afsluttende tanker: Fra mor til mor). Med litteraturliste og stikordsregister.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Børns udvikling


Poulsen, Arne

En sproglig veloplagt og lettilgængelig bog om børns udvikling, fra fødslen til de første teenagëår, med hovedvægten på de første seks år. Illustreret i s/h. Med litteraturliste.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
1-12 af 21 1 2
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: