dTE Gorm den Gamle

Krop og sind

1-12 af 20 1 2

Tommys hus i himlen


Aabrink, Lise Lotte

En stærk bog om en families håndtering af sorg, da den 16-årige Tommy bliver dræbt i en trafikulykke. Moderen fortæller, hvordan de yngre søskende forholder sig til tabet af en bror, samt hvordan de voksne bearbejder deres egen sorg, samtidig med, at de skal støtte børnene.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Hvor ser du godt ud. En "rask" anoreksipiges dagbog


Andersen, Mille Eigaard

På én gang en dagbog gennem flere år med anoreksi og en miniguide til alle med spiseforstyrrelser, som ønsker at komme af med deres lidelse.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Den skaldede dame. En bog om kemoterapi - og om livsglæde


Boëthius, Maria-Pia

Originaltitel: Skalliga damen. Oversat fra svensk af Annelise Feilberg. Den svenske journalist, forfatter og debattør Maria-Pia Boëthius (f. 1947) fik som ca. 40 årig konstateret cancer i en æggestok. I denne bog beskriver hun sin kamp mod kræften, og forsøger samtidig at afmystificere syddommen og behandlingen samt at vække kampånd, ømhed og medfølelse for de alvorligst syge.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

En tid i helvede


French, Marilyn

Originaltitel: "A Season in Hell". På dansk ved Ulla Warren. Den amerikanske forfatterinde Marilyn French (1929-2009)) beskriver i denne rystende beretning sit liv fra marts 1992 til foråret 1997, hvor en livstruende, metastaseret strubekræft var den dominerende faktor, og hvor hun blev behandlet med kemo- og stråleterapi. Hun kom sig, ikke mindst i kraft af venskab, kærlighed og stærk livskraft.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Til Anders. En fars dagbog


Hatting, Jens

En god og varm bog fra en far til sin søn, der døde som tiårig af leukæmi.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Min far ...en kamp for frihed


Juhler, Marianne

En datters autentiske beretning om sin far, der i sine unge dage kæmpede i modstandsbevægelsen, emigrerede til Canada og kortlagde uudforskede dele af British Columbia. Tilbage i Danmark arbejder han som minkfarmer og tilbringer sin sidste tid som dement på en geronto-psykiatrisk afdeling, hvor han under et forsøg på at frigøre sig fra et fikseringsbælte dør en tragisk død. Bogen stiller spørgsmål ved dagens sundhedssystem og lægger op til en debat om værdighed, sikkerhed og omsorg for demente.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Kære pårørende. Kom vel igennem en svær tid


Jørgensen, Eva

En håndsrækning til dig, der står i situationen, om hvordan man som pårørende til en alvorligt syg kan finde styrke og holde fast i sin egen livskvalitet. Bogen er baseret på Eva Jørgensens egne erfaringer og på interviews med pårørende og eksperter. Eva Jørgensen (f. 1963) er journalist og tidligere studievært ved Danmarks Radio.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Vi ses i morgen. En pårørendes beretning


Jørgensen, Eva

En bereting om at miste den, man elsker, uden at miste sig selv. Om kaos og kærlighed. Og måske mest af alt om troen på livet.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Livet er ikke for amatører


Madsen, Allan

En række selvbiografiske beretninger om og af ni forskellige brugere af Fountain House i København, som er et socialt supplement for sindslidende til hospitalsvæsenets psykiatriske afdelinger og distriktspsykiatrien. Med et fyldigt efterskrift, som sætter beretningerne i perspektiv til både psykiatrien og samfundets behandling af sindslidende, ligesom det gør rede for Fountain House's principper og funktionsmåde.
  Pris: 68,00 DKK
Mere info

Restriktiv spisning i narrativ belysning. En fænomenologisk undersøgelse af børns oplevelser af spisning ved diabetes eller overvægt


Mark, Edith

Ph.d.-afhandling. En omfattende og kompleks afhandling, som basalt set afdækker, hvordan spisehandlinger kan udtrykke livsmod eller mangel på samme, og hvilke eksistentielle fænomener, der knytter sig til spisning. Illustreret i farver og med figurer, skemaer, bokse, fotos og tegninger. Med resumé, bilag og referencer. With an English summary.
  Pris: 178,00 DKK
Mere info

Kort og klart om Demens og glemsomhed


Martyn, Christopher N. & Catharine R. Gale

En bog, som på en overskuelig og letlæst måde dels forklarer om forskellene mellem almindelige hukommelsesproblemer og demens, dels tydeliggør, hvordan hukommelsen virker, hvad der kan forårsage hukommelsesproblemer, og hvordan man kan afhjælpe disse. Rigt illustreret i farver.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Bogen til mine kære


Meister, Birgit

En håndbog til udfyldning om, hvordan man ønsker, at de efterladte ved ens død skal forholde sig ifm. de praktiske gøremål ved en sådan begivenhed, suppleret med svar på en række af de spørgsmål, der opstår ved dødsfald.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
1-12 af 20 1 2
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: