dTE Gorm den Gamle

Krop og sind

1-12 af 77 1 2 3 4 5 6 7

Det handler om mennesker. En indføring i psykologi


Abrahamowitz, Finn

En populær og grundlæggende introduktion til psykologi, skrevet ligefremt og med stor pædagogisk indsigt.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Opdragelse af en vinder - Pace dine børn til succes og selvværd


Ankersen, Rasmus

Medforfatter: Henrik Hyldgaard. Bag sportsstjernernes succes ligger der hårdt arbejde, masser af hårdt arbejde (mindst 10.000 timers træning). Pointen er, at talent er stærkt overvurderet. Det handler langt snarere om træning, træningsmiljøer og forældrenes opbakning. Illustreret. Bem.: Undertitelen er fra titelblad. Undertitel på ryg/foromslag: "Pace dit barn til succes og selvværd".
  Pris: 149,00 DKK
Mere info

Flow - den strømmende kraft. Synkronicitet og meningsfulde tilfældigheder


Belitz, Charlene & Meg Lundstrom

Originaltitel: "The Power of Flow". Oversat fra amerikansk af Hanne Steinicke. Flowet er den strømmende kraft, der bærer os mod helhed, og hvor vores potentialer udfolder sig. Denne bog - som rummer mentale øvelser og interviews - handler om at blive bevidst om og udnytte de meningsfulde sammentræf - synkroniciteter, som C. G. Jung kaldte dem - i livet, og dermed leve på en måde, som opleves naturlig, ubesværet og harmonisk. I Valbygård-serien.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Leder - pas på dig selv - en vejledning i forbedring af ledelsesmæssig effektivitet


Bonoma, Thomas V. - Dennis P. Slevin

Føler du, at du arbejder for meget, har en stressende tilværelse eller har problemer med at få tiden til at slå til? Så er denne bog lige noget for dig. En gør-det-selv anvisning, også for andre end ledere, på, hvordan man bliver mere effektiv i det daglige arbejde, får mere ud af samlivet med familie og venner, får styr på den personlige tidsplanlægning osv. Oversat og bearbejdet fra amerikansk efter "Executive Survival Manual" af Gert Jensen, Christian Stangegård og Finn Strandgaard.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Den tidlige jeg-udvikling


Bratt, Nancy

Denne bog henvender sig til alle, som mener, at børns udvikling og opdragelse er af betydning for vekselvirkningen mellem individer, smågrupper og det store samfund (fra forordet).
  Pris: 69,00 DKK
Mere info

At blive sig selv. Daniel Sterns teori i børnehavens hverdag


Brodin, Marianne - Ingrid Hylander

Originaltitel: "Att bli sig själv". På dansk ved Andreas Bonnevie. En teori om børns nysgerrighed som drivkraft for deres udvikling, og i denne bog omsat til børnehavens virkelighed. Bogen henvender sig til pædagoger og pædagogstuderende, til psykologer og andre, som i deres hverdag kommer i kontakt med børn i daginstitutioner. Med litteraturhenvisninger og indeks.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Selvfølelse - at forstå sig selv og andre


Brodin, Marianne - Ingrid Hylander

Originaltitel: "Själv-känsla". På dansk ved Ole Thornye. For børn er følelserne i centrum, og det daglige, følelsesmæssige samspil med omgivelserne er grundlaget for børns udvikling af selvfølelse, social kompetence og empati. Bogen henvender sig til pædagoger og pædagogstuderende, til psykologer og andre, som i deres hverdag kommer i kontakt med børn i daginstitutioner. Med litteratur og stikordsregister.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Bedre hukommelse: Best of Memo


By, Oddbjørn

Oversat fra norsk af Anna Bjørshol. En yderst lærerig bog om at bruge mindre tid på at huske mere. Sådan husker du: Navne, taler og foredrag, sprog, eksamenspensum, hukommelsestricks, specifikke fag, tal og meget mere. Med appendix og litteraturliste.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Hvorfor stress og udbrændthed stiger. Fra viden til visdom


Bøgh, Morten Julius

En bog for alle, der ønsker at leve et sundere liv med optimal livskvalitet. En bog, der inspirerer til ny bevidsthed, der tænder visdommen.
  Pris: 58,00 DKK
Mere info

Mennesket i Myreperspektiv


Carstens, Erik

Undertitel: Sjælelivets Krinkelkroge i en ny Psykoanalyses kritiske Projektørlys. Med en Analyse af Søren Kierkegaards Neurose. Erik Carstens var oprindelig freudiansk uddannet psykoanalytiker, men begyndte omkring 1930 at udvikle den såkaldte "rationelle psykoanalyse", som skulle være mere 'videnskabelig' (end Freuds og Jungs idéer), og som skulle udgøre det nye fundament for psykoanalysen. Det indebar bl.a. en præcisering af de videnskabs- og erkendelsesteoretiske spørgsmål, som det også kommer til udtryk i denne bog, der ellers mest er en gengivelse af forfatterens opposition ved et disputatsforsvar.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Kreativitet og Perversion


Chasseguet-Smirgel, Janine

Oversat fra engelsk efter "Creativity and Perversion" af Lis Haugaard. Med baggrund i den klassiske psykoanalyses værker og teorier undersøger Janine Chasseguet-Smirgel (1928-2006) sammenhængen mellem perversion og den kreative proces eller, om man vil, betydningen af ødipuskomplekset for de skabende evner hos begge køn. Bogen, som bygger på forfatterens forelæsningsrække i London i 1982-83 ved University College, er samtidig en (lettere) indføring i hele hendes arbejdes spektrum. I serien 'Rævens Sorte Bibliotek.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

De Unges Sjæleliv i Overgangsaarene


Christiansen, Alfred

Et interessant 1920'er-indblik i børn og unges udvikling op til og med puberteten. Udgivet af De Unges Forlag.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
1-12 af 77 1 2 3 4 5 6 7
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: