dTE Gorm den Gamle

Krop og sind

Fra overvægt til naturlig vægt. For hjertet - med hjertet


Bai, Berit og Hanne B. Larsen

En bog, som henvender sig til kvinder og mænd, der ønsker at tabe sig 10 kilo eller mere. Bogens 16 trin til en sundere livsstil tager udgangspunkt i det hele menneske og indeholder et helt års program til, hvordan man med regelmæssig motion og sunde kostvaner kan smide de overflødige kilo og få det bedre med sig selv. Altsammen tilpasset den enkeltes fysiske formåen, behov og muligheder. Med stikordsregister og opskriftsregister
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Grundlæggende fysisk træning


Berg-Sørensen, Ivar - Ellen Jørgensen - Erik Tybjerg-Pedersen

I bogen gennemgås mange forskellige typer træningsprogrammer, hvis grundlæggende bestanddele består af: konditionstræning, muskeludholdenhedstræning, muskelstyrketræning og bevægelighedstræning. Med mange praktiske eksempler på både inden- og udendørstræning. Illustreret med instruktive tegninger i s/h.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Kvindegymnastik


Björkstén, Elli

En særdeles omfattende og instruktiv bog beregnet for undervisning i legemsøvelser. Elli Björkstén (1870-1946) var finsk gymnastikpædagog. Hun tilhørte den retning, ligesom Niels Bukh i Danmark, som gjorde op med gymnastikkens ortodoksi ved at tilføre den rytme, afspænding og bevægelse.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Motionsløberens håndbog


Geline, Robert J.

En bog, som giver svar på næsten alt vedrørende motionsløb - lige fra valg af løbesko til undgåelse af skader. Den indeholer også et løbeprogram og viser opvarmnings- og strækøvelser. Oversat fra amerikansk efter "The Practical Runner" af Dorrit Barret.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Pigegymnastik - redskabsøvelser 1


Jensen, Sonja Helmer

Under medvirken af Lotte Tybjerg-Petersen. En bog, som henvender sig til alle, der beskæftiger sig med dens stofområde. Bogen give vejledning i teknik og metodik indenfor spring- og hæveøvelser, herunder nedsprings- og afsætsteknik, spring over redskaber samt øvelser i stillehængende og svingende tove og ringe. Gennemillustreret med instruktive tegninger i s/h.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Blød aerobics. Low-impact for en sikkerheds skyld


Lance, Kathryn

En skøn konditræning, ikke mindst for hjerte og kredsløb. Perfekt for alle, der ikke har fulgt et træningsprogram før. Eller for mennesker, hvis alder, vægt eller skader har afholdt dem fra træning. Gennemillustreret og med instruktiv tekst fortælles, hvordan du starter - og bliver ved, hvor og hvornår, du kan træne, om opvarmning og de helt rigtige øvelser, som er skildret i detaljer. Kom i topform uden smerter og skader!
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Politikens Motionsbog


Nordberg, Terje

Med denne bog kan du få krop og sjæl i balance. Bogen indeholder, udover gennemgang af alle populære idrætter, tests til selvtjek af din fysiske form samt en række tæningsprogrammer, du kan følge derhjemme.
  Pris: 89,00 DKK
Mere info

Før du bliver offer. Kvinder og selvforsvar


Quinn, Kaleghl

"Der findes ikke farlige mennesker, men farlige situationer!" Denne bog lærer dig at tackle dem. Gennemillustreret i s/h med instruktive fotos og tegninger. Med stikordsregister. Dansk udgave ved Tabita Wulff.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Rytmisk gymnastik og dans


Tybjerg-Pedersen, E. L.

En bog om træningsøvelser, opvarmning til anden grundtræning samt enkle bevægelsessammensætninger og danse. Bogen kan med fordel bruges af alle, der beskæftiger sig med rytmisk bevægelse på forskellige undervisningsniveauer. Gennemillustreret med instruktive tegninger i s/h.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: