dTE Gorm den Gamle

Håndbøger - Hobby

Batik - teknik og ideer


Bystrøm, Ellen

En systematisk håndbog fyldt med inspiration for alle, som vil arbejde med stoffer og farver. På én gang en praktisk vejledning og en idébog.
  Pris: 59,00 DKK
Mere info

Form med farve


Egly, Lene

En bog, som giver anvisning på en række enkle teknikker, som viser, hvordan man kan dekorere stof og papir med form og farve. Mange af teknikkerne er også velegnede til selv mindre børn. Gennemillustreret med instruktive tegninger, mønstre og skabeloner samt helsides farvefotos.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Silkemaling


Jakobsen, Grethe

Bogen henvender sig både til begynderen og den lidt mere øvede. Den omhandler materialer, teknikker og anvendelsesmuligheder, ligesom den viser en række smukke eksempler på malede tørklæder, smykker, kort, billeder osv.
  Pris: 59,00 DKK
Mere info

Silkemaleri for begyndere


Schéele, Anita von

Oversat fra svensk af Lena Lamberth. Rigt illustreret med flotte farvefotos af Peter Gunnars samt tegninger af forf. Bogen for den, der drømmer om at male på silke, men som endnu ikke har turdet givet sig i kast med det. I denne bog får man præcist beskrevet fremgangsmåder, redskaber og farver, tips om stofkvaliteter, pensler og rammer samt vask og pleje af silkestoffer. Med register.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Noget om farver


Sterm, Poul

En lille bog om farvelære, om farver i tøj og til hjemmet. Rigt illustreret i farver. I serien 'Dansk Textilkreds' publikationer'.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Stoftryk som hobby


Åhlberg, G. & O. Jarneryd

Med sit store billedstof og lige-ud-ad-vejen tekst gør bogen det nemt og morsomt at trykke sine egne mønstre og stoffer. Oversat og bearbejdet af stoftrykkersken Margit Ernst. Originaltitel "Tygtryck".
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: