dTE Gorm den Gamle

Håndbøger - Hobby

Kaffe på alverdens måder

En opskriftsbog, indledt med kaffens historie. Gennemillustreret med farvefotos. Oversat fra tysk af Inge Bielfeld
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Cigarer og Cigaretter


Cramer, H. B. J.

Tegninger/vignetter af Paul Høyrup. Nu også for kvinder, fristes man til at sige. For forgængeren til denne lille bog, 'Piber og Tobak', var med 'Tobakshandlerbladet's ord en "festlig Mandfolkegave til Julebordet". Men med efterfølgeren 'Cigarer og Cigaretter', vil "også Damer () med Glæde følge Forfatterens paa een Gang fornøjelige og saglige Vejldning." Ak ja, det var dengang ...
  Pris: 79,00 DKK
Mere info

Tobakken


Molde, Paul

Et omfattende værk, som "paa een gang (er) underholdende, historisk oplysende, nyttigt for den almindelige Ryger og () fagligt fyldestgørende for Branchen".
  Pris: 199,00 DKK
Mere info

Verdens bedste Cigarer. Kunsten at vælge og ryge en cigar


Resnick, Jane

Nyudgave ved Michael Lewis. Fotos af George W. Wieser. En praktisk guide til alle cigarrygningens facetter, som henvender sig til både begynderen og den mere erfarne ryger. Bogen præsenterer de vigtigste serier fra de store cigarmærkers sortimenter, herunder de legendariske Havanas. Derudover beskriver den cigarens historie og den komplicerede fremstillingsproces, giver praktisk vejledning i skæring, tænding og rygning samt tips til indkøb og lagring. Rigt illustreret med farvefotos. Med udførlig ordliste.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: