dTE Gorm den Gamle

Håndbøger - Hobby

1-12 af 83 1 2 3 4 5 6 7

Hvidløg. Kogebog for hvidløgselskere

Originaltitel: "The Gilroy Garlic Lovers' Cookbook". Oversat af Astrid Slebsager. Illustreret med s/h vignetter af Mike Nelson. En bog, som ikke alene rummer en masse lækre hvidløgsopskrifter fra hele verden, men som også giver de vigtigste oplysninger om hvidløgets kulturhistorie og gavnlige egenskaber. Med register.
  Pris: 95,00 DKK
Mere info

Moderne Mamma

"Hvis du ikke har en italiensk mamma, du kan kalde mia, har du brug for denne bog" (fra bagsideteksten). Tolv moderne italienske mødre afslører deres mest fantastiske familieopskrifter. Rigt illustreret med farvefotos.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Slank. Fedtfattige retter

Kæmper du med et par overflødige kilo eller ønsker du bare at holde dig slank? Så er low fat-køkkenet det rigtige for dig. Bogens over 50 opskrifter giver garanteret succes over hele linien (den slanke, forstås). Gennemillustreret med farvefotos. Oversat fra tysk af Inge Bielfeld
  Pris: 58,00 DKK
Mere info

The Best Traditional Recipes of Greek Cooking

A book of the Greek Cuisine, packed with the tastiest and as typical as possible Greek dishes. Profoundly illustrated in full colour.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Franske regionalvine


Aagaard, E. & S.

Forord af Jens Kruuse. En charmerende præsentation af lokale franske vine og landskaber. Illustreret med kort og vinmærkevignetter.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Nemme Gæstebud


Aagesen, Anne Margrethe (red. og overs.)

"Gør små hyggelige fester til Deres speciale, og bliv den perfekte værtinde". (Fra bagsideteksten).
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Kvinderne ud af køkkenet!


Als, Roald

Undertitel: "Ud på arbejdspladserne med dem. Den bløde mands kogebog". Tekst, tegninger og tyveri af opskrifter: Roald Als. En causerende kogebog, hvori forfatteren i tekst og billeder giver et forsvar for mandens rettigheder i køkkenregionerne, sideløbende med politiske hug, muntre beretninger om frembragte måltider, kulinariske oplevelser samt opskrifter. Med register.
  Pris: 98,00 DKK
Mere info

Paris. Drøm eller realitet?


Andersen, Lennart Lynge

Illustreret af Jens Hage. På én gang en gastronomisk-kulturel rejsefører om den franske hovedstad og en indbydende opskriftsbog. Med register og opskrifter bagest. Gads julebog 1992.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Dr. Atkins' hurtige og nemme kogebog


Atkins, Robert C. & Veronica Atkins

Med de 152 opskrifter i denne bog, som er baseret på Dr. Atkins's "Nye Kostrevolution", kan du forkæle dig selv og alligevel opnå eller bevare din idealvægt. Oversat efter "Dr. Atkin's Quick and Easy New Diet Cookbook" af Inge Bielefeldt.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Gourmet - om god vin og festlig mad - fra hummer à la carte til æg med kaviar


Bagger, Rigmor (red.)

På én gang en opskriftsbog og et stykke kulturhistorie: ikke blot får læseren eksempler og opskrifter på en række pragtfulde specialiteter fra hele verden, men også fængslende historiske beretninger om berømte restauranter og deres legendariske gastronomer samt deres ikke mindre excentriske kundekreds. Rigt illustreret i s/h og farver. Med vinordliste bagest.
  Pris: 55,00 DKK
Mere info

Forums italienske kogebog


Bang, Inger

En pragtfuld opskriftsbog med 208 nemme og festlige retter fra det italienske køkken. Rigt illustreret med smukke farvefotos. Med register.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Thai for to. Fedtfattige thai-retter


Barnharn, Nitjakarn

En række klassiske thairetter tilpasset danske forhold. Flot illustreret med farvefotos. God appetit!
  Pris: 60,00 DKK
Mere info
1-12 af 83 1 2 3 4 5 6 7
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: