dTE Gorm den Gamle

Håndbøger - Hobby

Urolige papirklip


Bech, Marie

Foto: Hanne Stroyer. En bog, som giver anvisning på og skabeloner til en læng række uroer, eller urolige papirklip. Rigt illustreret.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Tildas påske


Finnanger, Tone

En bog for små og store, som selv har lyst til at lave påskepynten. Få inspiration og anvisninger på mange forskellige modeller og materialer - bomuldsstoffer, filt, ler, æg, træ og meget andet. Gennemillustreret med s/h tegninger, snitmønstre og flotte farvefotos. Teksten er på letforståeligt norsk (bokmål).
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

24 Julekalendre du selv kan lave


Holbak, Agnete & Helle Nielsen

Her er idéer og inspiration til alle slags søde, sjove og smukke kalendre. Rigt ill. med fotos, arbejdsanvisninger og skabeloner.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Kom og leg med


Jensen, Thea Bank

En uhøjtidelig idégiver og inspirationskilde til børns leg og beskæftigelse.
  Pris: 49,00 DKK
Mere info

Julens hjerter


Mosegaard, Ulla

Julen er hjerternes fest. I denne bog vises, hvordan man kan lave alverdens hjerter til pynt eller gave. Bogen henvender sig til både små og store, der ønsker udførlig anvisning på fremstilling af julekalendere, flettede hjerter i stof og papir, broderede hjerter, dekorerede hjerteæsker og hjerterammer, hjertekort og gavepapir, hjerter i trylledej og meget mere. Gennemillustreret med s/h tegninger og farvefotos.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Børns leg og beskæftigelse. Legbørn for børn og voksne


Nørvig, Anne Marie

Illustreret af Fr. Bramming. Hva' ska' vi lege? Det spørgsmål er nemt at besvare ved hjælp af denne bog, som giver eksempler og anvisninger på alskens opgaver og lege, både for den enkelte og for grupper.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Billedmageren


Sneum, Gunnar

En yderst vidtfavnende hobbybog, som viser, hvordan man kan lave alting af ingenting. Den spænder fra armbånd af linolium over kinomber-kamera til æggeskalsmosaik.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Kort af karton


Voldmester, Mette

Foto: Hanne Stroyer. En bog, som giver anvisning på og skabeloner til en læng række invitations-, fødselsdags-, påske-, jule- og bordkort. Rigt illustreret.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Uro i luften


Voldmester, Mette

Foto: Torkel Dyrting. En inspirerende bog, som giver klare anvisninger på en læng række uroer, der kan give liv og kulør i stuerne. Rigt illustreret med farvefotos af figurerne samt udførlige skabeloner.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: