dTE Gorm den Gamle

Håndbøger - Hobby

Julebogen. Julepynt - gaver bagværk


Amos, Sharon

Bogen indeholder en lang række idéer og opskrifter til gaver, dekorationer, julepynt og bagværk. Med trin-for-trin anvisninger, gennemillustrerede og nemme at følge. 16 sider med skabeloner og mønstre.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Julebogen


Andersson, Dorte (red.)

En rigtig hyggelig julebog, smækfyldt med idéer til juleforberedelserne, f.eks. julekalendere, adventskranse, dekorationer, dørpynt, klippe og klistre, kager, konfekt og mad. Alt sammen illustreret med flotte farvefotos og informative instruktionstegninger, mønstre, skabeloner og opskrifter.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Julestads & Konfitterknas


Buusmann, Pia

En smuk og anderledes bog om alskens julepynt og julelækkerier. Bogen viser, hvordan man kan lave de smukkeste kranse, buketter, hjerter, kræmmerhuse, juletræer, guirlander og dekorationer, foruden idéer til julekort og -indpakning. Med grundig vejledning til alle modeller samt skabeloner og trin-for-trin anvisninger til de sværeste. Altsammen garneret med opskrifter på juleknas og -godter, varme drikke m.v. Gennemillustreret med farvefotos. Med register.
  Pris: 115,00 DKK
Mere info

Hvad skal vi finde paa


Byrdal, Lis

Fuld af gode råd om, hvad man kan finde på på de forskellige årstider. Hvad gør man f.eks., hvis man er på landet om sommeren og det regner? Hvad gør man morgenen efter et selskab? Disse og mange andre spørgsmål kan man få svar på i denne bog.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Børnefødselsdage


Clemmensen, Margot - Vibeke Jensen - Annette G. Madsen

Med lege, gaveforslag og tips til børnefødselsdagen for de 1-12 årige. Rigt illustreret med kort og tegninger af Jørgen Clevin.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Tildas jul


Finnanger, Tone

En bog for små og store, som selv har lyst til at sy, male, klippe, flette og bage julepynten. Få inspiration og anvisninger på mange forskellige julefigurer - nisser, rensdyr, snemænd, kranse og meget andet - i mange forskellige materialer. Gennemillustreret med s/h tegninger, snitmønstre og flotte farvefotos. Teksten er på letforståeligt norsk (bokmål).
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Mine mange svigermødre. En håndbog for mænd og svigermødre


Ritzau, Teit

Endelig! Bogen, som alle mænd bør læse før deres svigermor, og som alle svigermødre bør læse før deres svigersøn! Fyldt med gode råd, herunder de 12 bud til svigermødre, og krydret med de bedste svigermor-vittigheder fra hele verden. Lær desuden at sætte din svigermor på formel. Gennemillustreret med fotos i s/h og farver.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Taleteknik


Westland, Peter

Talens kunst er ikke et privilegium forbeholdt de få. Det er en teknik, som kan læres af alle, som ønsker det. Denne bog hjælper godt på vej. Oversat fra engelsk af S. og P. Toubro. I Hassings 'Lær selv'-serie.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: