dTE Gorm den Gamle

Håndbøger - Hobby

1-12 af 32 1 2 3

Sy Selv. 7. - i specialstoffer


Ahm, Rikke (red.)

Oversat og bearbejdet af designeren Rikke Ahm. Den første syserie, der viser alle fremgangsmåder i detaljerede trin-for-trin farvefotos. Med indeks. Syvende bind i Sy Selv-serien.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Sy sjove ting


Andersen, Inga

En glad og fantasifuld idé-, lære- og inspirationsbog til både hjem og skole. Fyldt med lettilgængelige mønstre og modeller. Illustreret med s/h tegninger af Steen Damkjær og fotos i farver.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Tøj til forretningsmanden (klæd dig på til succes)


Andersen, Tor

Din påklædning er en del af din kommunikation. Denne bog gennemgår seks overordnede brancher i tekst og billeder, og giver masser af praktiske råd om, hvordan du i dit personlige tøjvalg gebærder dig bedst muligt inden for hver af disse. Indhold: Forord ; Indledning ; The basics ; Reklame ; Finans ; Salg ; IT ; Funktionær ; Ledelse ; USA/Østen ; Nyuddannet ; At home ; Overtøj.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Perlepynt på metaltråd


Breuning, Birgitte

Undertitel: Smykker & anden pynt med perler, pailletter, fjer & metaltråd. Rigt illustreret med instruktive tegninger i s/h og fotos i farver. En bog for seje piger i alle aldre.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Sy selv til store og små (7-16 år)


Capion, Lisbeth

Det er spændende at sy sit eget tøj, og det er tilfredsstillende at skabe selv. Denne bog viser hvordan. En let tilgængelig vejledning i fremstilling af enkelt, smart og tidløst tøj. Bogen kan bruges af både børn og voksne med modeller af varierende sværhedsgrad. Den er opbygget med fire grundforme og med arbejdsmønstre. Illustreret med flotte farvefotos af Allan Capion og instruktive tegninger af Lisbeth Capion. Med mønsterark i lomme bagest.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Patrick Cox. Wit, Irony, and Footwear


Doe, Tamasin

A presentation of the much acknowledged shoe designer Patrick Cox and a vivid insight in his many designs. Beautifully illustrated with photographs in colour. Includes index. In the series 'Cutting Edge'.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Retstrik - let strik


Engström, Maj-Britt

25 modeller til børn og voksne af lige stykker og retmasker. For at strikke dem behøver man bare at kunne opslagning, retstrikning og aflukning (og selv til dette findes enkle beskrivelser). Til alle bogens modeller findes en fælles grundbeskrivelse og ved hver illustration en mindre beskrivelse. Illustreret med instruktive tegninger og s/h fotos. På dansk (fra svensk) ved Else Kragh.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Jul med Tildas venner


Finnanger, Tone

En bog for små og store, som selv har lyst til at sy julepynten. Få inspiration og anvisninger på mange forskellige julefigurer - nisser, rensdyr, snemænd og meget andet - i mange forskellige materialer. Gennemillustreret med s/h tegninger, mønstre og flotte farvefotos. Teksten er på letforståeligt norsk (bokmål).
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Tøj på rammevæv


Galschiøt, Hanne

På rammevæven er det muligt at fremstille et væld af dejlige stofkvaliteter. Denne bog giver i tekst og billeder anvisninger på hvordan. Bogen rummer tillige snitmønstre og en detaljeret beskrivelse af både væveprocessen og syningen. Illustreret med s/h tegninger af forf. og Grete Petersen samt fotoplancher i farver.
  Pris: 85,00 DKK
Mere info

Broderi


Grynnerup, Tilde E.

Det er sjovt at brodere, og det behøver ikke at være svært eller tage lang tid. Med enkle teknikker og nogle få sting kan du gøre et stykke tekstil til noget helt personligt. Bogen rummer anvisninger på overførsel af mønstre til stof, gennemgang af både simple teknikker som for- og bagsting samt mere komplicerede som grensting og fladsyning. Alle idéer er beregnet til at pifte eksisterende beklædningsgenstande op, men broderierne kan også bruges til bl.a. sko, bøllehatte og benvarmere. Rigt illustreret med tegninger, skabeloner og fotos i farver.
  Pris: 98,00 DKK
Mere info

Knytning i farver II


Heyden, Henning

Undertitel: "Opskrifter, mønstre og videregående teknik til forskellige former for knyttearbejde. Tilrettelagt for knytning med flere farver og diverse garntyper". Illustreret med tegninger, tabeller, figurer og fotos i s/h. Med register.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Jeg broderer selv


Larsen, Caroline

En håndarbejdsbog, der i over 50 hovedafsnit forklarer de forskellige former for broderi. Illustreret med klare og instruktive tegninger i s/h af Ebba Schultz samt fotos i s/h og farver. Med stikordsregister. Henvender sig til både begynderen og den mere øvede.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
1-12 af 32 1 2 3
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: