dTE Gorm den Gamle

Kunst - Arkitektur etc.

1-12 af 53 1 2 3 4 5

Gamle huse i Tønder 1-9

Illustreret i s/h med (plan)tegninger, fotos, udfoldelige plancher m.v. Udgivet af Fonden til bevarelse af gamle bygninger i Tønder.
  Pris: 175,00 DKK
Mere info

Sorø Kirke

Særtryk af "Danmarks Kirker", udgivet af nationalmuseet. En bog om bygningsværket og dets historie.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

By og Bolig - Sønderborg


Adriansen, Inge m.fl. (red.)

Redaktion: Inge Adriansen, Boye Andersen, Robin Gottlieb, Peter Jacobsen, J. Slettebo. Af indholdet (artikler i hovedoverskrifter): Sønderborg Andelsboligforening 1938-1988 ; Byudvikling og boligbyggeri ; Barn og ung i Sønderborg ; Sønderborg Andelsboligforening. Illustreret i s/h med fotos, plantegninger, kortskitser m.v. I serien 'Fra Als og Sundeved', nr. 66.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Fredensborg


Andreassen, Lene - Claus Olsen

Tegninger af Lene Andreassen. Tekst af Claus Olsen. En skildring af Fredensborg slot, herunder dets tilblivelse og arkitektur samt de personer, som har haft betydning for slottets udformning og drift. Blandt de mange fine tegninger er også en række fra de for offentligheden utilgængelige gemakker.
  Pris: 99,00 DKK
Mere info

Come In - Go Out. Det 10. billede


Arnesen, Dina Maria - Line Hjorth (red.)

En antologi med bidrag af danske og svenske forskere og studerende inden for bl.a. etnografi og kunsthistorie, der forsøger at definere Øresundsregionen som både egn og som begreb. Rigt illustreret i s/h og farver. Et workshopprojekt med Robert Wilson på Kunstakademiets Arkitektskole.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Die Hadriansvilla bei Tivoli


Aurigemma, Salvatore

Mit XXXI Tafeln, 13 Zeichnungen und einem von der Ingenieurschule in Rom entworfenen und auf den heutigen Stand gebrachten Plan.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

The Cathedrals of England


Batsford, Harry & Charles Fry

Beautifully illustrated with b/w drawings, scales and photo-plates, colour on frontispiece. Includes glossary and index. In The British Heritage Series.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Jagtslottet Eremitagen i Jægersborg Dyrehave 1736-1936


Bauditz, Ove m.fl.

Udgivet i anledning af slottes 200-årige beståen. Indhold: Ove Bauditz: Eremitagen 1736-1936 ; Hakon Spliid: Eremitagen 1936 ; Hans Hartvig Seedorff Pedersen: Eremitage.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Gamle danske kaminer


Benzon, Gorm

Rigt illustreret med s/h fotos og farveplancher. Farveplancher og øvrige fotos: Stig Benzon. Med ordforklaringer og stilskema bagest. Bogen indgår i Kreditforeningen Danmarks skriftserie om bygningskultur.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Gamle danske lofter


Benzon, Gorm

Rigt illustreret med s/h tegninger og fotos i teksten samt farveplancher. Farveplancher og øvrige fotos: Stig Benzon. Med ordforklaringer og stilskema bagest. Bogen indgår i Realkredit Danmarks skriftserie om bygningskultur.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Gamle ovne i Danmark


Benzon, Gorm

Rigt illustreret med s/h tegninger og fotos samt farveplancher. Farveplancher og øvrige fotos: Stig Benzon. Med ordforklaringer og stilskema bagest. Bogen indgår i Kreditforeningen Danmarks skriftserie om bygningskultur.
  Pris: 40,00 DKK
Mere info

Gamle vægbeklædninger i Danmark


Benzon, Gorm

Rigt illustreret med s/h tegninger og fotos i teksten samt farveplancher. Farveplancher og øvrige fotos: Stig Benzon. Med ordforklaringer og stilskema bagest. Bogen indgår i Kreditforeningen Danmarks skriftserie om bygningskultur.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info
1-12 af 53 1 2 3 4 5
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: