dTE Gorm den Gamle

Fiktion

1-12 af 88 1 2 3 4 5 6 7 8

Die Schön Magelona, eine fast lustige Historie von dem Ritter mit den silbern Schlüsseln und von der Schönen Magelona, gar lustig zu lesen

Mit 40 Holzschnitten. Insel-Bücherei Nr. 39. Mit 37 [statt 40 wie am Titelschild angegeben] Holzschnitten nach einem Leipziger Druck von 1598. Diese Geschichte aus dem Mittelalter liegt die Originalhandschrift Marbecks vom 1527 zugrunde.
  Pris: 279,00 DKK
Mere info

Træerne vokser ikke ind i Himlen I-II (to bd.)


Andersen, Christian

Et romanværk om en kvindeskæbne i Holbergs København i tiden umiddelbart efter Chr. VIs død, hvor pietismen afsløstes af ny livsglæde.
  Pris: 125,00 DKK
Mere info

Florentinsk mosaik


Bang, Oluf

Renæssancens Firenze genopstår lyslevende og betagende i denne roman, hvor autodafeerne og kætterbålene oplyser himlen, mens Savonarola, Lorenzo den Prægtige, Machiavelli, Michelangelo, Botticelli og ikke mindst kvinden Lucretia spiller deres spil. En fortælling fuld af gru, spænding og livsvisdom, forfattet af en stilens mester. Oluf Bang (1882-1959) var dansk film- og sceneinstruktør og forfatter.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Mørkets Kontrakt


Barfoed, Aage

Undertitel: "Historisk Roman om en Troldkvinde fra det XVIII. Aahundrede". Aage Barfoed (1879-1960) var dansk forfatter. Han skrev også under pseudonymet Victor Fabricius.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Barabbas. En Roman fra Jesu Tid


Bekessy, Emery

I samarbejde med Andreas Hemberger. En fortælling om den historiske gåde om Barabbas, den fængslede galilæer, som sammen med Jesus ventede på henrettelsen, men som blev frigivet af Pontius Pilatus. Oversat fra engelsk af Hugo Dwinger.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Krøniker fra Kong Kristian den andens Tid


Bernhard, Carl (pseud. f. A. N. de Saint-Aubain)

En historisk roman, som hviler på et ganske indgående studium af Christian den II's liv og levned, som udkom første gang i 1847. Carl Bernard er et pseudonym for Andreas Nicolai de Saint-Aubain (1798-1865). Han var dansk forfatter med franske aner, som fik stor succes i samtiden med sine historiske fortællinger, og i øvrigt beslægtet med Johan Ludvig Heiberg.
  Pris: 110,00 DKK
Mere info

Gamle Minder


Bernhard, Carl (pseud.)

Carl Bernhard er et pseudonym for Andreas Nicolai de Saint-Aubain (1798-1865), dansk forfatter og jurist med franske aner, som fik stor succes i samtiden med sine historiske fortællinger. Han var halvfætter til Johan Ludvig Heiberg, som er ophavsmanden til pseudonymet.
  Pris: 110,00 DKK
Mere info

Guds Knægt + Midt i Riget. Roman om Knud den Hellige og hans tid


Bomholt, Jul.

En stort anlagt middelalderfortælling i to (selvstændige) bind fra en stormfuld epoke, da drømmen om et Stor-Danmark som centrum i et nordsøimperium blev knust for stedse. Med personliste.
  Pris: 120,00 DKK
Mere info

Lætitias Rose


Christensen, Chr. M.

En fortælling om Brødremenighedens mission i det 18. årh. blandt indianerne i Nordamerika. Chr. M. Christensen (1896-?) var dansk forfatter. Han skrev også under pseudonymet C. Marknæs.
  Pris: 69,00 DKK
Mere info

Mor Maria


Christensen, Synnøve

En indfølt fortælling om den hellige familie, først og fremmest mor og søn, Maria og Jesus. Oversat fra norsk af Lorentz Albeck-Larsen.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Grevinde Cosel og Frederik August den Stærke, Kurfyrste af Sachsen og Konge af Polen


Drachmann, Emmy

Historisk roman. Med vignetter af Knud Larsen. Emmy Drachmann, f. Culmsee, (1854-1928) var dansk sproglærer, forfatter og oversætter. Dette er hendes debutroman. Hun var i perioden 1879-1903 gift med Holger Drachmann.
  Pris: 150,00 DKK
Mere info

Hverken træl eller fri


Dunscomb, Charles

En beretning om Jesu død og genopstandelse og om den kristne kirkes første dage. Altsammen gengivet gennem en række breve fra den unge romerske patricierpige Lavinia til en veninde i Rom. Oversat fra engelsk efter "The Bond and the Free" af Sonja Rindom.
  Pris: 59,00 DKK
Mere info
1-12 af 88 1 2 3 4 5 6 7 8
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: