dTE Gorm den Gamle

Fiktion

Dansk Decameron II. 10 erotiske fortællinger i ramme

En række frimodige fortællinger af Georgjedde, Soya, Edith Rode o.a.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

En jomfru i bur


Black, Shayla og Lexi Blake

Originaltitel: "Their Virgin Captive". På dansk ved Lene Støvring. En erotisk fortælling om den smukke Hannah Craig, som oplever en seksuel vækkelse i selskab med tre brødre, som alle er forelskede i hende, og som for at redde hende fra en stalker installerer hende i en afsidesliggende hytte.
  Pris: 98,00 DKK
Mere info

Det bedste fra Dekameron


Boccaccio (Giovanni)

Med illustrationer af Klaus Böttger (eksplicitte erotiske tegninger, gouacher, collager m.v.). På dansk ved J. V. Lind. Boccaccio er den frivole anekdotes mester, og stærkt medvirkende til vores syn på overgangen til den tidlige renæssance. Fortællingerne kom til at øve stor indflydelse på senere tiders fortællende prosa både i og uden for Italien Det gælder bl.a. så store navne som Shakespeare, Lessing, H.C. Andersen og Chaucer i Canterbury-fortællingerne.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Casanovas Erindringer I-II


Casanova, Giacomo

Oversat af Otto Gelsted. Tegninger af Hans Bendix. Giacomo (Girolamo) Casanova (1725-1798) var venetiansk født, italiensk eventyrer og forfatter. Han optrådte i mange år som kvindebedårer og plattenslager, og udstrakte sin virksomhed til både de fornemmeste kredse i Europa, såvel som havneknejperne sammesteds. Casanova tilbragte de sidste år som bibliotekar i Böhmen og skrev sine erindringer, som udkom på tysk fra 1826-28 og på fransk fra 1826-38 - begge i forkortede udgaver. Værkerne kan vel bedst karakteriseres som "fiktionaliserede erindringer".
  Pris: 175,00 DKK
Mere info

Lulu


Grandes, Almudena

Originaltitel: "Las Edades de Lulu". På dansk ved Eva Clemmensen. En sydende, fandenivoldsk og usædvanlig erotisk roman om en 30-årig kvinde. Almudena Grandes (f. 1960) er spansk forfatterinde. Dette er hendes debutroman. I serien 'Sexus. Erotiske bøger'.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Lyst


Jelinek, Elfriede

På én gang en køligt registrerende skildring af forholdet mellem en velhavende, østrigsk fabrikant med sadistiske tilbøjeligheder og hans kone, som tvinges til at underkaste sig hans lyster, og et forsøg på at finde et kvindeligt sprog for det obskøne.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Kathryn in the City


Mohanraj, Mary Anne

An exciting, interactive book in which you select from a tantalizing array of plots, locales, sexual partners, and sexual practices. In the series 'Create Your Own Erotic Fantasy'.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Buddhas smil


Rosen, Marianne

En erotisk fortælling, som med udgangspunkt i et dansk pars ophold i Thailand, kredser om drømmen om den altomfattende kærlighed og den grænseoverskridende seksualitets stærke kræfter. I serien 'Sexus. Erotiske bøger'.
  Pris: 50,00 DKK
Mere info

Justine or Good Conduct Well Chastised


Sade, D. A. F. de

An English Rendering of Justine ou les Malheurs de la Vertu done by Pieralessandro Casavini. Translator's note, facing title page, saying: "The text of which the present work is the first complete and integral translation to be presented in English, is entitled Justine ou les Malheurs de la Vertu, and was published in the year of 1791; it constitutes an earlier version of the novel Sade has published “in Holland” in 1797: the immense Nouvelle Justine ou les Malheurs de la Vertu suivie de l’Histoire de Juliette sa sæur.”
  Pris: 790,00 DKK
Mere info

Vind og måne. Jou Pu Tuan (Kødets andagtsbolster)


Yü, Li

Undertitel: En erotisk moralsk roman fra Ming-tiden (1634). Dette er en sædeskildring af én mand - en ung smuk student, som naturen har givet rige fortrin - og seks kvinder, og som i andre klassikere i den kinesiske litteratur indgår moral, etik og en god portion humor i en højere enhed. Fordansket efter den tyske udgave af Kay Nielsen.
  Pris: 49,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: