dTE Gorm den Gamle

Fiktion

1-12 af 248 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Mænd og Hav


Ainslie, Kenneth

En "rigtig mandfolkebog!", som det hedder på omslagsteksten. En skumsprøjtende spændingsroman om kaptain Ainslie, der lige efter anden verdenskrig med en moderne slæbebåd skal bugsere fire amerikanske minestrygere tværs over Stillehavet, fra Panama til Manilla. Men alt, hvad der kan tænkes af uheld og bryderier, storm og sygdom indtræffer naturligvis. Oversat fra engelsk efter "Pacific Ordeal" af J. Bech Nygaard.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Tyrkisk gambit


Akunin, Boris (pseud.)

Krigen hersker mellem Rusland og Det Osmanniske Rige, men hvem ændrer pludselig på de kodede ordre? Findes der en tyrkisk spion blandt russerne? Vor helt, politidetektiven Erast Petrovitj Fandorin, assisteret af den smukke, cigaretrygende Varvara Suvorova, bliver sat på sagen. Dette er andet, selvstændige bind i en serie på tolv, hvis handling udspiller sig mellem 1876 og 1919, med Fandorin som hovedperson. Oversat fra russisk efter "Turetskij gambit" af Kirsten Scheel-Whitte. Boris Akunin er et pseudonym for den georgisk-russiske forfatter Grigorij Tjkhartisjvili (f. 1956)
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

Bedrag


Alvtegen, Karin

Originaltitel: "Svek". Oversat fra svensk af Nina Bolt. En psykologisk thriller om Eva, hvis ægteskab med Henrik er under opløsning. Hun vover sig ud i et hævntogt, som imidlertid går helt galt. Men så møder hun en særpræget mand, Jonas, og hans, hendes og Henriks liv væves sammen på uhyggelig vis.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Fred og ingen Fare


Ambler, Eric

Oversat fra engelsk efter "Cause for Alarm" af Iver Gudme. En spionroman, som foregår i Italien i tiden før anden verdenskrig. Eric (Clifford) Ambler (1909-1998) var engelsk forfatter af spion- og spændingsromaner, navnlig kendt for at indføre en ny realisme i genren. Han brugte også pseudonymet Eliot Reed (for bøger skrevet sammen med Charles Rodda).
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Den andens brød


Amdrup, Erik

En idyllisk landsby ved fjorden danner rammen om et mord, som vender op og ned på en gruppe velbjærgede menneskers liv. Samtidig afsløres nutidens kunstigt skabte landsbysamfund, hvor beboerne kun har det til fælles, at de bor der. Erik Amdrup (1923-1998) var professor, overlæge, dr.med. og forfatter.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Fæstningen


Amdrup, Erik

En kriminalroman om to mistænkelige dødsfald blandt forskerne ved et biologisk institut, kaldet Fæstningen, som ligger i tilknytning til et dansk universitet. Erik Amdrup (1923-1998) var professor, overlæge, dr.med. og forfatter.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

I skygge


Amdrup, Erik

Bogens fortæller og hovedperson, den midaldrende og temmelig desillusionerede læge Hartwig Larsen, må med største ulyst gennemleve den fortid, han har fortrængt i mange år, da hans bedste venners datter dukker op og forlanger en forklaring på, hvorfor hendes barndom var omgærdet af mystik. Erik Amdrup (1923-1998) var professor, overlæge, dr.med. og forfatter.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

Bedragets kunst


Amidon, Stephen

Originaltitel: "The primitive". På dansk ved Ulla Warren. En spændende fortælling om David Webster, der bliver viklet ind i et net af svindel og løgne, da han ved et færdselsuheld hjemme i Burleigh, North Carolina, møder Sara, der er på flugt fra nogen eller noget.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Gengældelsens Veje


Andrézel, Pierre (pseud.)

To unge, smukke piger kommer i huset hos en ældre, skotsk præst på hans ejendom i Frankrig, men det er ikke nogen helt almindelig præstegerning, deres velynder udøver... En fortælling, der foregår omkring 1840, og som med snigende uhygge udvikler sig fra en idyllisk skildring af engelsk herregårdsliv til en intens gyser. På dansk ved Clara Selborn. Pierre Andrézel er et psudonym for Karen Blixen (1895-1962). Nærværende bog, som oprindlige udkom 1944, er Blixens eneste roman.
  Pris: 100,00 DKK
Mere info

De dødes gade


Anthony, Evelyn

En thriller og agentroman ud over det sædvanlige, med en nuanceret personskildring, en raffineret intrige og en velkonstrueret handling. Bogen kan ses som en selvstændig fortsættelse af "Afhopper". Oversat fra engelsk efter "The Avenue of the Dead" af Søren H. Madsen.
  Pris: 45,00 DKK
Mere info

Frygtens pris


Arnaud, Georges

Originaltitel: "Le salaire de la peur". På dansk ved Karl Hornelund. Højt oppe i Guatemalas bjerge er et olieboringssted brudt i brand. Det eneste, som kan puste ildsøjlen ud, er en eksplosion på 1½ ton nitroglycerin. Olieselskabet udlover et større beløb til den, som er villig til at fragte den sprængfarlige ladning. Fire desperate mænd, som er strandede i den lille havneby Las Piedras, Mario, Jo, Bimba og Luigi, får den livsfarlige tjans med at køre to lastbiler fyldt med nitroglycerin 500 km gennem ørken-, sump- og bjergområder i brændende hede. Filmatiseret 1953 af Henri-Georges Clouzot med bl.a. Yves Montand i hovedrollen. I serien 'Kaptajn Nemos Bibliotek'.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

En god gerning


Atkinson, Kate

Originaltitel: "One Good Turn". På dansk ved Vibeke Houstrup. Et brutalt overfald i en bilkø i Edinburgh, overværet af Jackson Brodie, tidligere privatdetektiv, Martin Canning, forfatter af tåbelige krimier, og Gloria Hatter, gift med en samvittighedsløs byggematador, væver de tre personers skæbner sammen i en grum, morsom og indigneret mordhistorie.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
1-12 af 248 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: