dTE Gorm den Gamle

Natur - Naturvidenskab

Ræven


Jørgensen, Bent

Illustrationer af Hanne Rode. En oplysende bog om en af Danmarks relativt få rovdyrarter, Vulpes vulpes, eller ræven, og et af de få danske rovdyr, man har en rimelig chance for at møde i naturen. Rigt illustreret i s/h og farver med fotos, tegninger osv. I serien 'Naturens Verdens Dyrebibliotek'.
  Pris: 65,00 DKK
Mere info

I skyggen af mennesket


Lawick-Goodall, Jane van

Illustreret med fotoplancher i s/h og farver samt tegninger i s/h. Dame Jane Goodall (f. 1934) er engelsk primatolog, etolog og antropolog. Hun er verdensberømt for sine langtidsstudier af chimpansers sociale liv i den afrikanske Gombe Stream National Park. Hun er grundlægger af the Jane Goodall Institute.
  Pris: 60,00 DKK
Mere info

Common Snakes


Pringle, J. A.

Illustrated by Gowan C. Clark. In this book you will find twenty species of common African snakes illustrated in colour and their characteristics described. In the Longman's Field Handbooks series.
  Pris: 59,00 DKK
Mere info

Hestens adfærd. Sprog og vaner hos heste og ponyer


Simonsen, H. B.

En bog, som særligt fokuserer på hestens adfærdsbiologi og hesten som et højtstående, lærenemt dyr med et rigt varieret livsmønster. Rigt illustreret i s/h med tegninger og fotos. Med adfærdsudtryk og -begreber, litteratur og stikord bagest. En nyttig bog, som alle hesteinteresserede vil have udbytte af. I Skarvs hippologiske serie.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Animal Camouflage


Stephenson, E. M. in collaboration with Charles Stewart

Ill. w. collogravure plates and drawings. Pelican Books series, no. A147
  Pris: 59,00 DKK
Mere info

Når dyr lever sammen. Dyrenes sociale adfærd


Tinbergen, N.

Oversat fra engelsk efter "Social Behaviour in Animals" af Mikal Rode. Illustreret i s/h med tegninger, figurer og fotos. Med register. Nikolaas "Niko" Tinbergen (1907-1988) var hollandsk etolog og ornitolog. I 1973 modtog han Nobelprisen i fysiologi (sammen med Konrad Lorenz og Karl von Frisch) for sine studier i dyrs sociale adfærdsmønstre.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info

Fugle i kikkerten


Tinbergen, Niko

Oversat fra engelsk efter "Bird Life" af Georg Sarauw. Illustreret i s/h med tegninger og fotos. Nikolaas "Niko" Tinbergen (1907-1988) var hollandsk etolog og ornitolog. I 1973 modtog han Nobelprisen i fysiologi (sammen med Konrad Lorenz og Karl von Frisch) for sine studier i dyrs sociale adfærdsmønstre.
  Pris: 75,00 DKK
Mere info
Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: