dTE Gorm den Gamle

Om os

Antikvariatet Gorm den Gamle er opkaldt efter den gamle vikingekonge af samme navn.

Vi har dermed taget konsekvensen af vores placering lige uden for den gamle kongeby Jelling, nemlig i landsbyen Bjerlev, ca. 6 km fra Jelling og ca. 15 km fra Vejle. .

Antikvariatet er grundlagt i 2007 og ejes og drives af Jacob C. Jacobsen, som udover at være cand.phil. i historie også har læst kunsthistorie og i øvrigt har et bredt erfaringsgrundlag fra mange forskellige områder.

Det kommer nu kunderne hos Antikvariatet Gorm den Gamle til gode.

Vi satser meget på e-handel, men er også tilstede i den fysiske verden (se åbningstider under fanebladet "Kontakt os"). Målet er at have et højt kvalitativt niveau, både når det drejer sig om bøger og andre produkter i sortimentet, og når det handler om god og kompetent service. Målgruppen er både samlere og andre interesserede - også de, som lige står og mangler et bestemt værk til en opgave eller blot vil have noget at slappe af med på ferieturen. Eller måske tænker på at give et smukt, gammelt kobberstik eller andet i gave …

Det er forventningen, at navnlig sortimentet med kort, tryk stik osv. vil få en fremtrædende plads fremover, idet vi har fået en aftale i stand med en meget betydelig samler. Vi vil derfor med stor sandsynlighed kunne fremskaffe materiale også indenfor dette område.

I første omgang lægger vi dog ud med et bredt udvalg baseret på den bestående samling, suppleret med nye indkøb. Vi vil også fremover fortsætte med det generelle udvalg.

Det skulle gerne være sådan, at svaret på udsagnet: "Jeg kan altså ikke finde X-bog af Y-forfatter" er: "Har du prøvet hos Antikvariatet Gorm den Gamle?"

Internettet har betydet en revolution indenfor mange områder - og antikvariatsbranchen er ingen undtagelse. Hvor det før kunne være vigtigt, at være placeret centralt i en større by, betyder det knap så meget nu. Et af verdens allerstørste netbaserede antikvariater ligger for eksempel i en lille landsby i England (og nej, det er ikke Hay-on-Wye i Wales, der hentydes til).

Vi ligger i en lille landsby i Danmark og hører ikke (endnu da!) til blandt verdens største. Mindre kan også gøre det. Pointen er, at interesserede nu har langt bedre muligheder for at finde netop det, de søger, og udbyderne har langt lettere ved at tilbyde det søgte, uafhængig af geografisk beliggenhed.

Så altså: Tag en tur til det smukke område omkring den gamle kongeby Jelling og besøg Antikvariatet Gorm den Gamle. Enten på nettet eller i den fysiske verden.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Antal varer 0 stk
Samlet pris 0,00 DKK
Porto/eksp./lev. 0,00 DKK
I alt inkl. levering 0,00 DKK
Indtast din e-mailadresse og tryk på Tilmeld for at modtage nyheder fra Antikvariatet Gorm den Gamle.
E-mail: